Arama


Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
2 Temmuz 2010       Mesaj #2
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi

AutoCAD Structural Detailing 2011

(Sadece ” Autodesk AutoCAD Revit Structure Suite” içinde bulunur.)

AutoCAD Structural Detailing yazılımı betonarme ve çelik yapıların imalat çizimlerinin daha hızlı ve etkin şekilde detaylandırılması ve yaratılması için kullanılan güçlü bir çözümdür.
AutoCAD® Structural Detailing dünyanın her yerinde işbirliği ile, koordineli ve kapsamlı imalat çizimleri yapmaları için mühendislere, teknik ressamlara ve imalat detayı çizenlere yardım etmektedir.

AutoCAD Structural Detailing yazılımı, kullanıcıların aşina olduğu AutoCAD® platformu üzerine geliştirilmiştir. Yazılım, yüksek düzeyde kesinlik ve imalat çizimleriyle verimlilik artışına katkıda bulunur ve malzemelere özel metraj listeleri ve tablolarla tasarımların hatasız olmasını sağlar. Mühendisler, teknik ressamlar ve imalatçılar betonarme donatı tanımını ve çeşitli türdeki yapısal betonarme elemanların imalat çizimlerini yaratılmasını otomatik hale getirebilir. Çelik detaylama özellikleri arasında, çelik yapı modellemesi veya CIS/2 dosyalarının ithali sayılabilir; bunlar çelik elemanların bağlantılarının ve imalat çizimlerinin daha hızlı ve verimli modellemesine yardımcı olur.

Güçlü ve Kapsamlı Çelik Modelleme ve Detay Çizimleri

AutoCAD Structural Detailing yazılımı, hassas çelik yapı modellerinin ve imalat çizimlerinin yaratılmasını sağlar. Entegre bir çözüm olan AutoCAD Structural Detailing yazılımının çelik yapılar için uygulanan detaylandırma fonksiyonları ticari ve endüstriyel çelik bina projeleri için kapsamlı ve güçlü çizim araçlarıyla donatılmıştır.

Hızlı ve Etkin Donatı Detayları ve Metraj Listesi

Donatı tanımlama işlerini otomatikleştirin ve her türlü betonarme yapı elemanları için imalat çizimleri oluşturun.

AutoCAD Structural Detailing yazılımı donatı detaylandırma kapasitesinin yanı sıra pek çok ülkenin detay uygulamalarına uygun şablonlar içererek yerel detaylandırma yöntemlerine ve uygun demir listelerine riayet edilmesine yardımcı olur. Akıllı araçlar ve makrolar kullanarak tekil temeller, merdivenler, kirişiler ve kolonlar dâhil olmak üzere betonarme elemanların detaylama ve listeleme çalışmalarını hızlı ve etkin şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Kaynak