Arama


kompetankedi - avatarı
kompetankedi
VIP Bir Dünyalı
10 Ağustos 2010       Mesaj #2
kompetankedi - avatarı
VIP Bir Dünyalı
Msn Happy
Durumunda bir anormallik yok. Kimisi için derler saçı uzun aklı kısa böyle bir durumdasın. Anlaşılan bu kıza hayatında çiçek veren üzerine titreyen ilk kişi olma olasılığın var. Bu tepkilerine karşılık verme yetisine sahip bir kız değil bu yüzden . Hayat bir tecrübe keza bundan sonra biri bu şekilde kapısına gül bıraktığında gülleri vazoya koymuyacağı aşikar.

Ancak unutmamak gereken sizin ısrarınız, siz talepte bulunuyorsunuz karşılığında size ya istendiğini yada beklediği birinden bahsediyor. İşte bu noktadan sonra sizin hiçbir şekilde faaliyette bulunmamanız gerek. Başlangıcı platonik gelişen bir serüveni uzatmanız sizin ruh sağlığınız açısından zarar görmenize sebep olucak.

Yapmanız gereken yada düşünmeniz gereken şu kızın davranış şekillerinin herhangibi bir manaya gelmiyeceğini ve nasıl tepki koyması gerektiğini bilmediği yönünde düşünmeniz. Bu hem onu her görüşünüzde yada işyerinize gelişinde kendinizi sorguladığınızda yaptığınız yorumun tek taraflı olduğunu fark ettiricek ve ona karşı pozisyonunuz müşteri sıfatında olmasında size kolaylık kazandıracağı gibi ruh sağlığınızıda olumlu yönde etkilecek.

Kısacana bir yanlış anlaşılma ve yorumun sizi bu kadar etkilemesine izin vermemeniz. Eğer ben yanılıyorsam siz kazanacaksınız. Aksi durumdada gene kazanan sizsiniz.

Saygılarımla