Arama

Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
19 Ağustos 2010       Mesaj #37
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
njklmn adlı kullanıcıdan alıntı

of bendede aynı sorun var knight onlinede msn koxp kurucam kuramıorum canım sıkkın başka programda her zaman üstde yapamıyomuyuz

Alıntı
efe_09 adlı kullanıcıdan alıntı

windows live messenger pc de yok baslat bolumunden tum dosya klasör araması yaptım Windows Installer CleanUp Utility bu programı denedım pc de herseyı bütün dosya ve klasörleri aradım denetım masasındada yok ama yıne oyleyken kavo virüs tarama da yaptım gizli dosya bulma programı kullandım yınede sorunu cozemedim saat ve tarih güncelleme herseyi denedım olmuyor yardımınızı beklıyorum sızden bu sorunu cozemeyince amsn yükledim suan onu kullanıyorum ve baslat/calıstır/msnmsgr yapıncada windows tarafından bulunamıyor uyarısı alıyorum ve ara bolumude bulamıyor sıtenızdekı bu adresden kurmayı denedım yıne aynı sorunla karsılastım

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaslar sızın Sorununuzu cok kolay anlatayım bendede aynı sorun wardı ama gozden kacırdıgım bısey war cozdum..

arkadaslar sımdı denetim masası program ekle ve kaldırdan buyuk ıhtımal sadece wındows lıve messengerı kaldırıyorsunuz ıste oyle degıl orda wındows lıve parçalar dıe bı klasor war onu kaldırdıgınızda cozuluyor olay aynı sorun bendede wardı boyle cozdum saygılar..

Aşağıdaki Linki İnceleyin.

Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

Windows Installer CleanUp Utility

Temizlik İşlemi Yaptıktan Sonra Bilgisayarınızı Yeniden Başlatmayı Unutmayınız..

https://www.msxlabs.org/forum/son-hab...089-726-a.html