Arama

NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
16 Eylül 2010       Mesaj #143
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

selam öncelikle sorunum buradaki arkadasların sorunlarıyla birebir msn ekleme sorunu karsı taraftan ekleyen olursa ileti gelmiyor bend eonları eklediğimde ileti gitmiyor yani şu kişi sizi eklemiştir onay kutusu gelmiyor burada sadece cok komik bir durum var hep bir birinizden aldıgınız seylerı soyluyrosunuz yok msnde 600 kısı varsa sorundur yok 300 aşınca sorundur burayı siz şşurayı dogrut hep sacmalık hep düzen yav arkadaslar üç günde on adet yeni msn açtım yani yeni e posta adresi aldım 4 kısı eklendıkten sonra yine aynı hata oluyor kımseye ileti gitmiyor kimsedne ileti gelmiyor ekledi onayı yani bari şunu ikide bir donderıp yuvarlayıp kişi listen cokmu diyipm durmayın adam gibi yardımcı olacaksanız olun yada hiç yardım etmeyin ayrıca buradakı yardım arayan arkadaslar bu sorun sadece sizde olan bir sorun değil bilgisayarınıza format atırınca duzelecek diye birsey yapmayın olmuyor bu sorun msn serverin sorunudur okadar yapılana karsı olmuyor olmuyorsa MSN server sorunundan kaynaklanıyordur kımsedne bir acıklama gelmedi microsoft sitesinede girdim okudum hep aynı konular sacmalıkla dolu bari bu formu kapatın bilmişlik yapmayın başka forumlarda alıntı seyleri getirmeye gerek yok bir aydır arastırıyorum butun yontemlerınızı denedım ve hiç birinin faydası olmadı okadar kurcaladım insallah şu sorunu bulurumda şurada adam gibi yardım ederim dusuncesıyle sizlerde yapmaya calsıın birseyelr bir birimize yardım edelim şuradan buradan alıtı forum kaynaklarını getiripte alın bu sorunu cozer dıyıpte milletle oyun oynamayın ŞİMDİ ŞU KONUYA YARDIMCI OLACAK ARKADASLAR VARSA YARDIM EDİLMESİNİ İSTİYORUM bilmeyenler karısmasın

Windows Live Messenger'ın resmi son sürümünü kullanmanıza ve başka PC'lerde oturum açıp denemenize rağmen sorun devam ediyorsa, hesabınızla alakalı bir problemdir ve konuyla ilgili Microsoft'a ulaşmanız gerekmektedir:

Messenger Threads

Hesabınızla ilgili işlem yapabilecek bir Microsoft yetkilisinin yardımına ihtiyacınız var.

Ayrıca daha önce kişi listesi sayısıyla ilgili yapılan göndermeler kısmen doğrudur. Kişi listeniz çok kalabalıksa, Messenger oturumunuz geç açılabilir. Kişi listesiyle alakalı bazı dosyalar bilgisayarınızda saklanıyor ve bu dosyalarda hata oluştuğu zaman oturum açılamayabiliyor veya başka kişi listesi sorunlarıyla karşılaşabiliyorsunuz. Bu nedenle "Contacts" klasörlerinin silinmesi öneriliyor.

Farklı Messenger sürümlerinde oturum açıyorsanız, kişi listesi bilgilerinizle alakalı kayıtlar zarar görmüş olabilir.

Windows Live Messenger 2009'un resmi son sürümüyle oturum açıp biraz zaman ayırarak kişi listenizi düzenlemeyi deneyin.

Her şeyi yapmanıza rağmen sorun devam ediyorsa, hizmet sağlayıcıdan, yani Microsoft'tan destek talep etmeniz gerekiyor.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.