Arama

Boğa Burcu Erkeği - Tek Mesaj #6

kalispera16 - avatarı
kalispera16
Ziyaretçi
5 Temmuz 2011       Mesaj #6
kalispera16 - avatarı
Ziyaretçi
Boğa burcu erkeğinin özellikleri bur da yazılanlarla gerçekte yaşanılan arasında çok fark var, bir kere boğa burcu erkeği kesinlikle sadık bir eş değil.O kadar çok ağırdır ki hatta bir kütük gibidir Msn Happy) Hep karşısından bekler bir bayandan daha çok kendine dikkat eder hava atmayı sever gösterişe meraklıdır yani lüksü sever boğa burcu erkekleri nedense hep göbekli olurlar Msn Happy) ben hiç kızgın haline denk gelmedim her şeyin planını yaparlar onların bir senesi hep programlıdır sadece bir senesi değil hayatları boyunca plan yaparlar anlık değil ömürlük yaşarlar bu iyimi kötümü bilemiyorum Msn Happy) Ben bir yay kadını olarak bir boğa erkeğinin yanından geçmeye dursun uzaktan görsem yolumu değiştiririm yay kadınlarına sesleniyorum asla ve asla uzak durun onlardan sadece iyi bir arkadaş olur sevgili olmaz... Neden diyenlere de şöyle bir açıklama yapayım çok zıt kişiliklere sahipler yay kadını sabırsız eli açık gezmeyi eğlenmeyi seven açık sözlü hareketli dürüst plan yapmayı sevmeyen kafasına estiği gibi hareket eden bir yapıya sahip oldukları için bu kadar sabırlı bir erkeği oturup bekleyemezler Msn Happy)