Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
00:56, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Cuma, 12 Aralık 2025 - 00:57
Arama
MaviKaranlık Forum
Boğa Burcu Erkeği
-
Tek Mesaj #6
kalispera16
Ziyaretçi
5 Temmuz 2011
Ziyaretçi
Boğa burcu erkeğinin özellikleri bur da yazılanlarla gerçekte yaşanılan arasında çok fark var, bir kere boğa burcu erkeği kesinlikle sadık bir eş değil.O kadar çok ağırdır ki hatta bir kütük gibidir
) Hep karşısından bekler bir bayandan daha çok kendine dikkat eder hava atmayı sever gösterişe meraklıdır yani lüksü sever boğa burcu erkekleri nedense hep göbekli olurlar
) ben hiç kızgın haline denk gelmedim her şeyin planını yaparlar onların bir senesi hep programlıdır sadece bir senesi değil hayatları boyunca plan yaparlar anlık değil ömürlük yaşarlar bu iyimi kötümü bilemiyorum
) Ben bir yay kadını olarak bir boğa erkeğinin yanından geçmeye dursun uzaktan görsem yolumu değiştiririm yay kadınlarına sesleniyorum asla ve asla uzak durun onlardan sadece iyi bir arkadaş olur sevgili olmaz... Neden diyenlere de şöyle bir açıklama yapayım çok zıt kişiliklere sahipler yay kadını sabırsız eli açık gezmeyi eğlenmeyi seven açık sözlü hareketli dürüst plan yapmayı sevmeyen kafasına estiği gibi hareket eden bir yapıya sahip oldukları için bu kadar sabırlı bir erkeği oturup bekleyemezler
)
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Kapat
Saat: 00:57
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen
tıklayınız