Arama

Boğa Burcu Erkeği

Güncelleme: 18 Mart 2012 Gösterim: 49.508 Cevap: 6
The Unique - avatarı
The Unique
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2008       Mesaj #1
The Unique - avatarı
Kayıtlı Üye
Aylarca ve yıllarca kusursuz, dengeli ve kontrollü davranışlar içinde, çiçeklerin kokusunu içine çekerek ve çevresindeki tüm o sinirli gürültü patırtılara aldırmadan yaşayıp gider. Derken hiç ummadığınız bir gün, saldırganın biri onun geniş sırtına fazladan bir çöp yüklemeye kalkınca, hızla soluyarak ön ayağıyla toprağı eşelemeye başlar, gözleri kısılır ve saldırır. Olabildiğince çabuk yolundan çekilin ve canınızı kurtarmak için kaçın!

Sponsorlu Bağlantılar
Boğa’nın öfkesi adiren kabarır, ama bir de çileden çıkınca yolunun üstüne çıkan her şeyi ezip geçer, Akrepleri bile... Tozun toprağın yatışması ve ortalığın tekrar huzura kavuşması biraz zaman alabilir. Bazı Boğa’lar o kadar kontrollüdür ki, tüm yaşamları boyunca ancak birya da iki kez kendilerini kaybedecek kadar öfkelenirler. Yine de bu özelliğini akılda tutmakta fayda var. Boğa genellikle öyle biraz sinirlenip öfkelenmez.

Meydana gelen olay, onun normalde sakin olan duygularını sarsacak kadar büyükse, sıradan bir öfke değil, gözü hiçbir şey görmeyecek kadar büyük bir gazap bekleyebilirsiniz.

Bir bildiğim varsa hiç bir şey bilmediğimdir. (:
karayel - avatarı
karayel
Ziyaretçi
22 Ağustos 2008       Mesaj #2
karayel - avatarı
Ziyaretçi
Boğa Burcu Erkeği
Boğa burcu erkeği inatçı, çalışkan, hareketli ve sakin yapısıyla dikkat çeker.Bu sakin görünüşünün altında oldukça hareketli bir insan vardır. Kızdığı zaman oldukça inatçı olur ve hiçbir şekilde düşündüklerinden ödün vermez.
Sponsorlu Bağlantılar

Boğa burcu erkeği evine bağlıdır ve uyumlu bir eştir. Aynı zamanda çocuklarıyla arasında sıcak bir bağ vardır ve iyi bir babadır.Bir o kadar da sert ve disiplinlidir. İşlerine fazlasıyla düşkündür. Başladığı bir işi sonuna kadar devam ettirir.


Fiziksel anlamda yapılı ve sağlıklı bir görünüm içindedir,ancak boyun bölgesi en zayıf bölgesidir. Sağlığına dikkat etmesi gerekir. Çünkü göründüğünden çok daha hassastır.


Boğa burcu erkeği karşı cins tarafından oldukça beğenilir. İlişkilerinde sadıktır ve her anlamda fedakardır. Lüksten ve konfordan fazlasıyla keyif alır. Cömerttir, fakat savurgan değildir. En sadık dostlar boğa burcu erkeklerinden çıkar.

karayel - avatarı
karayel
Ziyaretçi
16 Eylül 2008       Mesaj #3
karayel - avatarı
Ziyaretçi
BOĞA ERKEĞİNİ ETKİLEMENİN YOLLARI

Boğa erkeğinin bir kadında aradığı en önemli koşul güzellik, zevk sahibi olmak ve bakımdır. Maddi değerlere son derece önem verir. Tatlı sözler duyduğunda bir kedi gibi sokulmaktan hoşlanan Boğa, çok iyi ve sadık bir aşıktır.

En kötü özelliklerinden biri ise yatakta bile yemek yiyebilecek kadar boğazına düşkün olmasıdır. Genellikle sakin ve iş hayatım kendi belirlediği kurallar çerçevesinde düzenli bir şekilde yürüten Boğa erkeği kolay kolay sinirlenmez. Ancak işine karışıldığı ve eleştirildiği anda burnundan soluyan korkunç yüzü ortaya çıkıverir. Silik kadınlar hiç ona göre değildir. Onun sizi elde etmek için çabalamasuu beklemeyin. Çünkü o başkalamun peşinde koşmaktansa kendi peşinde koşanları gayet misafirperver bir şekilde evinde ağırlamayı tercih eder.
siyahgül_ceylan - avatarı
siyahgül_ceylan
Ziyaretçi
4 Mart 2009       Mesaj #4
siyahgül_ceylan - avatarı
Ziyaretçi
Boğa burcu erkekleri herzaman ödün vermeyen kendine güvenen ve aklına koyduğunu yapan kısıtlanmaktan hoşlanmayan ama karşı cinsine yani sevgilisine veya karısına karşı her türlü kısıtlamayı yapan eşinin davranışlarına karışan insanlardır, sürekli değişme halindedirler. kendileri ilgi çekici oldukları için yanlarında herzaman hoş kadın olmasını isterler önce bayanın ilgisini çeker ve onu etkilediğini anlayınca uğraşmaz bayanın peşinden koşmasını ister çabalamaz; herşeyi kendi haline bırakırlar ilk önce aşırı ilgi gösterir elde ettikten sonrada herşey değişir gerçek yüzleri ozaman ortaya çıkar.boğalarla uğraşmak zordur hem kadın hem erkek için söylüyorum Benim düşüncelerim bu Msn Happy
umtt24 - avatarı
umtt24
Ziyaretçi
30 Nisan 2009       Mesaj #5
umtt24 - avatarı
Ziyaretçi
Boğa erkeği, aşkı ve kadınları, vücudu ve duygularıyla sever. Kadında ne aradığını kesinlikle bilir, kendisini şımartmasını ve olduğu gibi sevmesini ister. Eğer kadın eve para getiriyorsa, sosyal saygınlığı ve olumlu ilişkileri varsa, bu Boğayı kızdırmaz. Ama sadece bunlar bir kadını seçmesi için yeterli değildir, aşk onun için daha önemlidir. Yaşadığı bütün ilişkileri evlenmeden önce unutmak konusunda kararsızdır. Evlendikten sonra sadık ve şefkatli bir koca ve iyi bir âşık olur. Çok ateşli değildir. Sarsılmaz ve sabırlıdır. Bu özelliklerin ona oldukça fazla yararları da vardır. Sadık bir sevgili arar. Onun için dürüstlük; uzun süreli bir birlikteliğin değişmez temelidir.
Boğa erkeği, aynı zamanda mükemmel bir işadamıdır. Bu yeteneği sayesinde yükselecektir. Her türlü riskli işten çekinmesi ve parayı dikkatli kullanması sayesinde, eşinin geleceği tamamiyle güvence altındadır, parasal sorunları dert etmesine gerek kalmaz.
Aşkta tutkulu, ara sıra ateşli bir âşıktır. Aynı zamanda kıskançtır, çok çabuk kıskanır. Romantiktir, daima kendisi için evde olmasını istediği sevgili karısını ve evini çok sever. Bazen inatçı ve dikkafalı olabilir. Belkide bu yolla kendisini frenlemek istemektedir.
kalispera16 - avatarı
kalispera16
Ziyaretçi
5 Temmuz 2011       Mesaj #6
kalispera16 - avatarı
Ziyaretçi
Boğa burcu erkeğinin özellikleri bur da yazılanlarla gerçekte yaşanılan arasında çok fark var, bir kere boğa burcu erkeği kesinlikle sadık bir eş değil.O kadar çok ağırdır ki hatta bir kütük gibidir Msn Happy) Hep karşısından bekler bir bayandan daha çok kendine dikkat eder hava atmayı sever gösterişe meraklıdır yani lüksü sever boğa burcu erkekleri nedense hep göbekli olurlar Msn Happy) ben hiç kızgın haline denk gelmedim her şeyin planını yaparlar onların bir senesi hep programlıdır sadece bir senesi değil hayatları boyunca plan yaparlar anlık değil ömürlük yaşarlar bu iyimi kötümü bilemiyorum Msn Happy) Ben bir yay kadını olarak bir boğa erkeğinin yanından geçmeye dursun uzaktan görsem yolumu değiştiririm yay kadınlarına sesleniyorum asla ve asla uzak durun onlardan sadece iyi bir arkadaş olur sevgili olmaz... Neden diyenlere de şöyle bir açıklama yapayım çok zıt kişiliklere sahipler yay kadını sabırsız eli açık gezmeyi eğlenmeyi seven açık sözlü hareketli dürüst plan yapmayı sevmeyen kafasına estiği gibi hareket eden bir yapıya sahip oldukları için bu kadar sabırlı bir erkeği oturup bekleyemezler Msn Happy)
GüNeSss - avatarı
GüNeSss
Ziyaretçi
18 Mart 2012       Mesaj #7
GüNeSss - avatarı
Ziyaretçi
Boğa erkekleri, sadık bir dost, iyi bir eş ve şefkatli bir baba olurlar. İnsan ilişkilerinde orta çizgide yürürler. Yeni tanıştıkları insanlarla dostluk kurmaları biraz zaman alabilir. Güvenilir dost olurlar. İşe çok önem verirler ve diğerlerinin dayanamayacağı kadar çok çalışırlar. Patron olmayı birisinin yanında çalışmaya tercih ederler. Meşgul oldukları her işte son derece dikkatlidirler. İşlerine karışılmasına ve tenkit edilmelerine dayanamazlar. Çünkü bir anda saldırıya hazır korkunç bir boğa olabilirler. Bazıları kendine hakim olabilirken, bazılarının da çok sert çıkışları vardır. Çok iştahlıdırlar, bu yüzden ileri yaşlarda kiloları vermek için uğraşabilirler. Çok sağlam ve sağlıklı olmalarına rağmen, hastalandıklarında tüm dirençlerini kaybederler. Hastayken kendilerini çok yalnız ve aciz hissederler. Boğaz ve boyunları oldukça hassastır. Boğa erkeği yaşamı boyunca gerçek aşkı arar. Bir kere sevdi mi o kadından vazgeçemez. Ünlü aşk hikayeleri boğa burcu erkeklerinden çıkar. Sevdiği kadını elde edip evlenen boğa erkeği yaşamında çok mutlu olur.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.

Benzer Konular

26 Ağustos 2012 / Misafir Burçlar
15 Eylül 2012 / Bia Burçlar
28 Ocak 2009 / Ziyaretçi Soru-Cevap
29 Ekim 2016 / yaralı Soru-Cevap
8 Mart 2013 / bengu_mete Soru-Cevap