Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
21:45, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Pazar, 07 Aralık 2025 - 21:47
Arama
MaviKaranlık Forum
Mircan Kaya
-
Tek Mesaj #2
ThinkerBeLL
VIP
VIP Üye
20 Temmuz 2011
VIP
VIP Üye
Müzisyen, müzik prodüktörü, sanatçı, inşaat mühendisi, deprem yüksek mühendisi olan Mircan Kaya (Mircan) seslendirdiği ilk albümü, alanında ilk olan Bizim Ninnilerden sonra Kül, Sala, Numinosum, Outim ve Elixir adlı albümleri piyasaya çıktı.
Mircan, orta okulu birincilikle bitirip Nişantaşı Kız Lisesi’nden sonra, önce Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünü bitirmiş, daha sonra, Boğaziçi Üniversitesi’nde Deprem Mühendisiliği üzerine master yapmıştır. Müzik ve mühendislik çalışmalarını bir arada yürüten Mircan Kaya, önemli mühendislik projelerinde lider mühendis veya Proje Lideri olarak görev yapmıştır. Istanbul SCADA (Spervisory Control and Data Acquisition System / Uzaktan Kumandalı Veri Edinme, Değerlendirme Sistemi) kapsamında "İstanbul İçme Suyu Şebekesinin Bilgisayar Destekli Matematik Modellemesi Projesi" üzerinde Fransız bir kuruluş ile kilit mühendis olarak çalışmış, öngerme ve ard-çekme teknolojilerinin Türkiye’de kullanımının yaygınlaştırılması amaçlı pek çok seminer düzenlemiş, araştırmalar yapmış, makaleler yazmış ve bu konuda yine Fransızlarla çalışmış ve Fransa’da eğitim almıştır. Pek çok diğer projenin yanı sıra, Azerbaycan Samur Apsheron Projesi’nde proje müdürü olarak görev yapmış olan Mircan Kaya, son yıllarda, alanında dünya lideri bir firma ile Türkiye’de ileri deprem koruma teknolojilerinin kullanılması için çalışmalar yapmakta, önemli pek çok projede anti-sismik cihazların kullanılması için hizmet vermektedir.
Mircan (Kaya) 47. Uluslararası Antalya Film Festivali’nde Kar Beyaz filmine yaptığı müziklerle ‘En İyi Müzik’ dalında Altın Portakal almıştır.
Kaynak
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Bu mesajı
1
üye beğendi.
Tanrı varsa eğer, ruhumu kutsasın... Ruhum varsa eğer!
Kapat
Saat: 21:47
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen
tıklayınız
.
Son Mesajlar
Yenile
Yükleniyor...