Arama

Mutfak Dekorasyonu - Tek Mesaj #1

ThinkerBeLL - avatarı
ThinkerBeLL
VIP VIP Üye
18 Mayıs 2009       Mesaj #1
ThinkerBeLL - avatarı
VIP VIP Üye
Mutfak Dekorasyonu ve Mutfak Örnekleri
Eskiden mutfağımızda sadece yemek yapma işini yapardık ve evimizin diğer odalarıda daha fazla vakit geçirir mutfakda pek fazla vakit geçirmezdik. Fakat bu son yıllarda bu tabu yıkıldı ve mutfaklar insanların sadece yemek yapma hizmeti gören bir mekân olmadığını gösteren duruma geldi. Artık insanlar mutfaklarında aile bireyleri ile birlikte rahatlıkla uzun zaman geçirebiliyor, hatta misafirlerini bile mutfakta ağırlayabiliyorlar. Hal böyle olunca mutfak dekorasyonu da ön plana geçiyor. Tabi mutfak dekorasyonunda seçilecek olan mobilyalar çok önemlidir. Mutfağın boyutlarına göre mobilya seçimi yapılmalı, mutfak, tezgâh ve dolaplarına da uyumuna dikkat edilmelidir. Bu konuda hazır mutfak modasında hızlı gelişmeler yaşanıyor, çeşitlilik ve modern tasarımlar artış gösteriyor.
Mutfaklar artık diğer yaşam alanlarıyla daha iç içe ve daha büyük bir mekân haline geldi. Şüphesiz ki bu duruma en çok ev hanımları seviniyordur. Çünkü ev hanımları zamanının büyük bir kısmını mutfakta geçiriyor. Şöyle düşünebiliriz: yeni tarz mutfak döneminde artık ev hanımları bilgisayarlarını mutfaklarında bir köşeye koyup, internetten yeni yemek tarifleri alabiliyor, aldıkları bu yemek tariflerini hemen uygulamaya başlayabiliyorlar.

Amerikan Mutfaklar

Mutfak deyince akan suları durdurmasını iyi bilir ev hanımları… Seçilece mutfak mobilyaları son derece kullanışlı, fonksiyonel ve dekoratif olmadıkça tatmin etmek zordur onları. Bu noktada amerikan mutfak modelleri imdada yetişiyor diyebiliriz.
Amerikan mutfak modelleri sayesinde mutfak dekorasyonu son derece modern ve kullanışlı bir hâl alacak. Her türlü zeyke uygun ürün çeşitliliği sunan Amerikan tipi mutfak modelleri sayesinde sizin de mutfak dekorasyonu ile ilgili tüm sıkıntılarınız çözülmüş olacak.
Gün geçmiyor ki dekorasyon değişiklikleri ile boğuşmayalım. Son zamanlarda en gözde değişiklik oturma odası ve mutfağın aynı mekanda olması diyebiliriz. Bu tarz bir mutfağa sahip olmayı düşünenlerdenseniz, Amerikan mutfak tasarımlarını incelemenizde yarar var. Özellikle özgün dekorasyon ve çok sayıda dekoratif ürün gibi fonksiyonlara sahip olduğundan, Amarikan mutfak modellerinin tasarım anlamında sizi yarı yolda bırakmayacağını söyleyebiliriz.

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Tanrı varsa eğer, ruhumu kutsasın... Ruhum varsa eğer!