Arama


Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
21 Ağustos 2011       Mesaj #6
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi

Vray For Cinema 4D

V-Ray , günümüzde üretim için söz konusu en yüksek kalitedeki render araçlarından biridir. Dünya çapında profesyonel CG sanatçıları ve görselleştirme firmaları tarafından yaygın olarak kullanılmaktadır. Yüksek render sürati ile elde edilen, ispatlanmış, çekici ve süper gerçekçi görüntü kalitesi tüm alanlardan pek çok kullanıcıyı cezbetmektedir. VRAYforC4D bu müthiş render motorunun Cinema4D özelinde uygulanan şeklidir. V-Ray’i direkt Cinema4D içerisinde, tipik C4D iş akışı içerisinde kullanmanızı sağlar. V-Ray, mimari & tasarım görselleştirmesinde, araba render işlemlerinde, TV reklamlarında ve en son 3D Blockbuster AVATAR gibi Hollywood filmlerinde defakto standarttır.

En Üst Render Kalitesi

VRAYforC4D’yi özel kılan, kesinlikle son derece kısa render sürelerinde elde edilen olağanüstü görüntü, ışık ve malzeme kalitesidir. Endüstride başka hiç bir şey, tasarımcının serbestliği ve ayarlara hakimiyetine bu kadar olanak tanırken, bu kadar kısa sürelerde, bu kalitede sonuçlar sunamaz. V-Ray fiziksel doğruluğu yüksek render sürati ve esnekliği ile birleştirir. Kendisini pek çok stüdyonun da ilk tercihi yapacak şekilde aynı yüksek görüntü kalitesini titremesiz obje ve kamera animasyonlarını da oluşturma yetisine sahiptir.


Güç & Hız

Vray’in render hızıyla büyüleneceksiniz. Gerçek dünya render işlemlerinde hız açısından V-Ray’in hızına yaklaşan pek yoktur. Gösterişli yansımalar, yüksek çokgen sayısı, GI, yüksek sayıda alan ışık, animasyonlar, iç mekan & dış mekan renderları, V-Ray ile tamamı en üst kalitede birkaç kat daha hızlı render işlemine tabi tutulur. V-Ray, mevcut en süratli yüksek kalitede tam özellikli render motoru olarak bilinir. Tek kare görüntüler ve animasyonlar için, bu sürat ve kaliteyi direkt Cinema 4D içerisine entegre olarak VRAYforC4D ile elde edin.


Çok Tabakalı BRDF Malzemeleri

Malzemeler ışığın tabiat kanunlarına göre tam olarak doğru davranmadıkları sürece, en iyi render motorları bile değersizdir. Vray’de malzeme GI, ışık yansımasının, emiliminin ve dağılımının tüm özellikleri ile mükemmel çalışmak üzere çok ince dengelenmiştir. Gerçek BDRF kodları bazında çok tabakalıdır ve tüm özellikleri son derece süratli görselleştirir.


Derin Cinema 4D Entegrasyon

VRAYforC4D uzun yıllardır Cinema4D kullanan tasarımcılar & yazılımcılar tarafından geliştirilmiştir. Direkt olarak editor & picture viewer pencerelerinde render yapar. Tüm doğal Cinema4D objelerinin, eşleyenlerinin, ışıklarının vb. renderını yapar… VRAY BRDF Malzemesinde Cinema4D shaderları ve dokularının %98’ini işleyebilirsiniz. C4D objelerinin fonksiyonelliklerini arttırmak için Vray tag’leri kullanır. VRAYforC4D çalışmada doğal “C4D benzeri” hissi ve entegre iş akışını sağlar.