Arama


Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
24 Ağustos 2011       Mesaj #21
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar bn dershaneye kayıt oldum ama bi süre sonra herkez o dershaneyi kötüledi ve ben ayrılmak istiyorm ayrılabilirmiyim

Alıntı
ynsmr adlı kullanıcıdan alıntı

Ben özel 1 kpss dersanesine yazıldım.Kaydımı sildirmek veya iptal ettirmek istediğimi söyledim.Adamlar kayıt silme yapmıyoruz yerine yeni öğrenci bul ona göre ondan paramzı çıkartalım seninde yüzde 10 luk payını werelim dediler.Babam işçi bende çalışmıyorum ayrıca önlisans öğrencisiyim.Bu yüzden tercihim öncelikle Dgs sınavı oldu yani isteklerim değişti.Sözleşmede 4 şart var.Bunlar 1,Öğrencinin taşınma durumu ve belge ile ispatı
2, Saglık nedeniyle devam edememesi durumu ve belge ile ispatı
3, Öğrenci velisinin veya kendisinin maddi açıdan ücreti ödeyemeyecek duruma düşmesi ve bunu belgelemesi
4, Kanunun 15. ve 16 maddesine göre çökmesi
Özel madde
Kursumuzun başlayabilmesi için 15 kursiyerin katılımı gerekmektedir.bu sayıya ulaşılmaması nedeniyle kursun açılmaması halinde kurs başlangıç tarihi 2 hafta ertelenebilir.Yine yeterli sayıya ulaşılmamış olması halinde bu sözleşme kurs idaresince tek taraflı olrak fes edilebilir.
Maddeler bunlar ben işin içinden çıkmadım ayrıca daha kurs başlamadı bile . Sizden ricam ben bu şartlar halinde bile sildirebiliyormuyum.Yoksa fakirlik kagıdı alsam kayıt silebilirler mi? Ama babam devlet işçisi bu kagıdı almam onun için sorun olurmu? yada sildirmem için bana bir yol gösterin lütfen..Şimdiden ilginiz için teşekkürler..


Sizin veya ailenizin imzaladığı sözleşme olmalı, sözleşmeye bakarsanız haklarınız ve yükümlülükleriniz hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Belki uygun bir geçerli sebep vardır veya sadece az bir kısmını ödeyerek ayrılabilirsiniz. Durumunuza uyan bir madde yoksa ödemek zorundasınız, yasal işlemlerle alırlar.