“Bir gün Apple’ın CEO’su olarak sorumluluklarımı ve benden beklenenleri yerine getiremeyecek bir hale gelirsem, sizi bundan haberdar edecek ilk kişinin ben olacağımı söylemiştim. Maalesef o gün geldi.”
“Steve’in zekası, arzusu ve enerjisi, hayatımızı zenginleştiren ve geliştiren sayısız yeniliğin kaynağı oldu... Dünya, Steve sayesinde ölçülemeyecek kadar daha iyi durumda.”
“Steve tüm ailesi yanındayken, huzur içinde hayata gözlerini yumdu... Birçoğunuzun bizimle yas tutacağını biliyoruz ve sizden yas tuttuğumuz sürece mahremiyetimize saygı göstermenizi istiyoruz.”
“İnsanlar genelde onlara gösterdiğiniz ana kadar ne istediklerini bilmiyorlar.”
“Mezarlıktaki en zengin adam olmak benim için bir anlam ifade etmiyor... Çok güzel bir şey yaptıktan sonra yatağa gitmek... benim için önemli olan bu.”
“Apple, vizyon sahibi ve yaratıcı bir dehayı, dünya ise harkulade bir insanı kaybetti. Steve’i tanıyacak ve onunla çalışacak kadar şanslı olanlarımız ise iyi bir dostunu ve ilham verici bir akıl hocasını kaybetti. Steve, arkasında yalnızca kendisinin kurabileceği bir firma bıraktı ve onun ruhu sonsuza dek Apple’ın ilham kaynağı olacak.”