Arama


GaribanCocuk - avatarı
GaribanCocuk
Ziyaretçi
10 Ekim 2011       Mesaj #1
GaribanCocuk - avatarı
Ziyaretçi
Yaklaşık 2 ay önce aldığımız Rositell Dr. Tens adlı saçma sapan bir aleti ertesi gün iade etmek istedik, ama adamlar uyanık çıktı ve bizebeklememizi söyledi ve 2-3 hafta oyaladılar. Yani yasal olan 7 günü doldurdular. Sonra biraz araştırdık ve sözleşme yoktu, bunun için bile satışı iptal edebilirmişiz. Biz de hemen hakem heyetine sözleşme olmadığı için satışın iptalini, paramızın aidesini istedik. Hakem Heyetine başvuralı 25 gün oldu ve hala bir cevap yok. Hakem heyetine gidip durumu sorduğumda merak etme bekle, biz haber gelirse sana ulaşrız diyorlar. Yani bu işin belli bir süresi yok mu? Satıcı firmanın hakem heyetine dilekçe tarihindne itibaren belli bir sürede dönüş yapma zorunluluğu yok mu?

Neyse sanayi bakanlığının 175 numaralı Tüketici Haklarını aradım aynen durumu anlattım orda da BEKLE dediler... Eee ne kadar bekleyecem dedim ve bana ne dese beğenirsiniz, "satıcı ne zaman dönerse o zamana kadar bekle, belki bir yıl, ürünü kenara koy bekle" dedi resmen!!!

Ürün 600TL lik beş para etmez bir ürün. Kapıda satışla yağlayıp ballayıp satmışlar işte Msn Grin yani doğrudan mağdur duruma düştük...

Bu konuda bilgisi olan varsa yardımalrınıız bekliyorum...