Arama


ThinkerBeLL - avatarı
ThinkerBeLL
VIP VIP Üye
29 Ekim 2011       Mesaj #2
ThinkerBeLL - avatarı
VIP VIP Üye
Google+ tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi iletişim kurmayı sağlar. Düşüncelerinizi, bağlantıları ve fotoğrafları istediğiniz çevrelerle paylaşabilirsiniz. Aynı anda 9'a kadar kullanıcıyla sohbet başlatmak için kolay ve spontane videolu sohbeti kullanabilirsiniz. Hızlı ve sade grup sohbeti ile herkesin aynı bilgileri edinmesini sağlayabilirsiniz. Google+ aracılığıyla oluşturduğumuz yeni paylaşım yaklaşımı konusunda çok heyecan duyuyoruz. Ancak, bu sadece bir başlangıç. *

Çevreler
Ad:  circles.png
Gösterim: 392
Boyut:  48.5 KB
Farklı kullanıcılarla farklı şeyler paylaşırsınız. Ancak doğru şeyi doğru kullanıcıyla paylaşmak sizi uğraştırmamalı. Çevreler özelliği, gerçek hayatta olduğu gibi Cumartesi gecesi takıldığınız arkadaşlarınızı bir çevreye, anne ve babanızı başka bir çevreye ve patronunuzu tek başına başka bir çevreye eklemenizi kolaylaştırır.


Videoyla sohbet odaları
Ad:  hangouts.png
Gösterim: 374
Boyut:  66.8 KB
Dışarıya çıktığınızda arkadaşlarınızla karşılaşmak dışarıda olmanın en güzel taraflarından biridir. Videolu sohbet ile rastlantılar web'e taşınıyor. İster evde pijamalarınızla oturuyor olun, ister sokakta cep telefonunuzu kullanıyor olun, videoyla sohbet ile 9'a kadar kullanıcıyı dünyanıza davet edebilirsiniz. Aynı anda aynı ortamda olmaya en yakın şey budur.


Oyunlar

Ad:  games.png
Gösterim: 414
Boyut:  74.6 KB
Google+'da oyun odası da var. Poker oynayabilir, yeni bir medeniyet kurabilir veya hareket eden her şeyi tıklamaya çalışabilirsiniz. Övünecek bir şey yaptığınızda, oyun güncellemelerinizle ilgilenen kullanıcılarla kolayca paylaşabilirsiniz. Bir arkadaşınızın rekorunu kırmak, merhaba demek için her zaman iyi bir mazerettir.


Arama

Ad:  search.png
Gösterim: 377
Boyut:  42.2 KB
Arkadaşınızın geçen hafta övdüğü restoranın adı neydi? Salon dansları hakkında kimde iyi ipuçları var? Dünya Kupası'nda olmak nasıl bir duygu? Arama size çevrelerinizde güncellemeler, web'den ve herkese açık Google+ yayınlarından haberler getirebilir. Böylece, en çok değer verdiğiniz konulara ve bu konulara olan ilginizi paylaşan kullanıcılara anında erişim sağlar.


Cep Anında Yükleme

Ad:  instant_upload.png
Gösterim: 246
Boyut:  13.6 KB
Fotoğraf çekmek çok eğlenceli. Fotoğraf paylaşmak da çok eğlenceli. Ancak fotoğrafları telefonunuzdan web'e yüklemek pek de eğlenceli değil. Bu nedenle, anılarınızı kaybetmekten endişe etmemeniz için Hızlı Yükleme özelliğini oluşturduk. Artık, fotoğraflarınız kendi kendine yüklenecek.


Messenger

Ad:  messenger.png
Gösterim: 247
Boyut:  23.3 KB
Arkadaşları organize etmek zor olabilir; özellikle çok sayıda kişiye aynı anda mesaj yazmanız gerekiyorsa. Messenger,·tüm bu ayrı sohbetleri basit tek bir grup sohbetine dönüştürerek bu sorunu çözüyor. Böylece karmaşaya yer bırakmadan herkesi aynı sayfada toplamış oluyorsunuz.


* Bilgiler Google'dan alınmıştır.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 4 üye beğendi.
Son düzenleyen nötrino; 17 Haziran 2013 11:12
Tanrı varsa eğer, ruhumu kutsasın... Ruhum varsa eğer!