Öncelikle selamın aleyküm benim bir bilgisayarım var zaten takoz bir şey ekran kartı yok yani öyle diyeyim ben size, neyse konuya geçiyorum hemen :
Bilgisayarımda kullanıcı hesabım vardı ondan sonra bir tane daha kullanıcı hesabı açıyım dedim açtım ama ikinci kullanıcı hesabını açtıktan sonra ilk hesabım kayboldu sadece ikincisi kaldı ondan sonra bugün Avast Antivirüs programının lisansını indirdim lisansı programa yutturmak için Güvenlik Modunda açmam gerekiyordu Güvenlik Modunda açtığımda kullanıcı hesaplarının ikisini de gördüm hem eskisi hem yenisi gözüküyordu acaba bilgisayarımı normal olarak açtığımda kullanıcı hesaplarımın gözükmesi için ne yapmam gerekiyor ?
Not : Denetim Masasından kullanıcı hesaplarına baktım orada da tek hesap gözüküyor. Ayrıca çok fazla karıştırmama rağmen bir çok yolu denememe rağmen çözümü bulabilmiş değilim.
Bir de bir sorum daha olacaktı yeni bir bilgisayar alacağım ancak nasıl bir şey alabilirim şuanda piyasada olan tüm oyunları hiç kasmadan oynatabilecek bir bilgisayar kaç GB Ram ve kaç GB Ekran Kartı ister ?
Ve marka olarak önerdiğiniz bir bilgisayar var mı ?
Son düzenleyen Safi; 23 Nisan 2019 14:55