Arama


avsa - avatarı
avsa
Ziyaretçi
1 Aralık 2011       Mesaj #2
avsa - avatarı
Ziyaretçi
Avşa Adası ucuz uygun güzel bir tatil düsünenlerin tercih ettiği Balıkesir'e bağlı şirin bir adadır. Marmara Denizi'nde yer alan Avşa Adası yaz aylarında çevresinde bulunan illerden gelen tatilcilerle dolup taşar. Büyük oranda İstanbulluların yakın ve ulaşımın kolay oluşu sebebi ile tercih ettikleri Avşa Adası sahiileri ve birbirinden güzel koylarında bulunan plajları ilede gelenleri mesteder.
Plajları olduğu kadar gece hayatı ile de kendinden bahsettiren Avşa Adası'nda hayat 24 saat hiç bitmez. Sahilde yer alan sıra sıra barları ve türkü evleri adanın iç kısımlarında yer alan büyük açık hava discoları ile Avşa Adası eğlencenin merkezi konumundadır. Bundan ötürü gençlerin tercih ettiği ve hayatın 24 saat devam ettiği avşa adasında canınız hiç sıkılmaz.
Bu güzel adayı tanıtan ve tatilcilere rehberlik hizmeti vererek kalacakları yer konusundada bir konaklama listesi yer alan web sitesi "avsa-adasi.com.tr" adresinden Avşa adası otelleri ve diğer konaklama tesislerini detaylı inceleyip aracızıs rezerve yapabiliyorsunuz. Bu konuda tüm gayreti ile çalışan güncel hizmetleri, telefon desteği veren web sitesini Avşa Adası'nda tatil düşünüyorsanız incelemelisiniz.