Arama


ik_ra - avatarı
ik_ra
Ziyaretçi
28 Aralık 2011       Mesaj #5
ik_ra - avatarı
Ziyaretçi
İnsanları sürekli eleştirmenin onlara küfretmek gibi kötü bir alışkanlık olduğunu kabul edin. Eleştirme isteğinizi bastırırsanız kendinizi büyük bir huzur ile ödüllendirmiş olursunuz. İnsanları eleştirmek ufak işlerdendir. Başkalarını eleştirmek onlardan çok bizim ruhumuzu incitecektir.

Karamsarlık ve olumsuz düşünce ufak insanların işidir. Sebepsiz bir şey yok iken, kainat bir Yaratıcının kontrolü altın da iken bize ne oluyor ki kuruntu ve vesveselerle ruhsal düzenimizi alt üst ediyoruz…

Haklı olmak mı istiyorsunuz, yoksa mutlu olmak mı? Çoğu zaman hem haklı hem mutlu olmak mümkün değildir. Öyleyse bırakın çoğu zaman başkaları haklı olsun. Ben haklıyım ,sen haklısın kavgasından daha ufak bir şey mi var? Boş verin, o haklı olsun, haklısın deyin ve keyfinize bakın.

Değiştirilebilecek şeyleri değiştirin, öyle olmayanları da kabullenin ve aradaki farkı anlayacak aklınız olsun. Tevekkül en iyi ilaçtır çok şey için. Siz farkındaysanız ve farklı iseniz büyütmeyin. Hayatın anlamı karşısında dünyalık her şey ufak şeylerdendir.

Hayata tahammül etmelisin. Sonsuz hayatı kazanmak istiyorsan bu şart. Ne olursa olsun ümitsizlik yok. İnancını yitirmek yok.

Unutmayın:öldüğümüz zaman yapılacak işler listemiz hala dolu olacaktır. Kim tamamlamış ki dünya işlerini?


BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.