Arama


HANDSOME - avatarı
HANDSOME
VIP ☪ ɴє мυтŁυ тürĸüм đἶყєɴє
18 Ocak 2012       Mesaj #2
HANDSOME - avatarı
VIP ☪ ɴє мυтŁυ тürĸüм đἶყєɴє
fft177 mf1902279

Dünyanın en kaliteli eşarp üreticilerinden olan Aker; eşarptan sonra her geçen gün daha fazla kadının tercihi olan giyim koleksiyonlarının yanı sıra “Çanta Koleksiyonu”nu ilk kez Türk kadınlarının beğenisine sunuyor.

Marka, Sonbahar-Kış 2011-2012 Çanta Koleksiyonu ile kadın giyiminin en önemli aksesuarı olan çantada zarafet ve şıklığı Aker kalitesi ve tasarımları ile bütünleştiriyor. “Çanta Koleksiyonu” ile yeni yılda kadınların vazgeçilmezi olma konusunda iddialı olan Aker, yeni yılda sevdiklerine özel bir hediye vermek isteyenlerin de tercihi oluyor.

Çanta koleksiyonunda, yurt dışından getirilen ve dünyaca ünlü markaların koleksiyonlarında da kullanılan malzemeler Aker işçiliğiyle harmanlanarak yeni bir trendin öncülüğünü yapan tasarımlar ortaya çıkıyor.

Sonbahar-Kış 2011-2012 Çanta Koleksiyonu’ndaki modeller, özel günler ve iş hayatındaki günlük kullanıma uygun olarak hazırlanan tasarımlardan oluşuyor. Aker; kadının kişiliğini yansıtan, giyimini tamamlayan ve yanında olmasını istediği birçok eşyasını iç kullanımın kolaylığı ile taşımasını sağlayan çanta modellerinin tarz sahibi kadınların yeni tutkusu olacağına inanıyor.


Birbirinden şık ve elegan çanta modellerini, eşarp ve şallarla kombinlemek de mümkün. İpek kumaştan üretilen çantalar, yine ipek eşarplarla birlikte kombinlenerek bambaşka bir hava yaratıyor. Turuncu, hazan sarısı, mavi, gri tonlardaki çantalara; çiçek ve yaprak desenleriyle bezeli birbirinden şık eşarplar eşlik ediyor. Özellikle sonbahar-kış renklerinden turuncu ve hazan sarısının müthiş birlikteliği Aker kadınına yepyeni bir stil katacak… Su geçirmeyen has ipek eşarp modelleriyle şıklık yanında işlevsellik ve kalitenin diğer adı olan Aker, yağışlı havalarda kullanışlı olmasıyla da ön plana çıkıyor.
Son düzenleyen Efulim; 18 Ocak 2012 14:46 Sebep: Sayfa düzeni.
Adam Olmak; Cinsiyet Meselesi DeğiL.! Şahsiyet Meselesidir!..