Arama

2012 Bayan Çanta Modelleri

Güncelleme: 26 Mart 2016 Gösterim: 17.279 Cevap: 3
Efulim - avatarı
Efulim
VIP VIP Üye
22 Kasım 2011       Mesaj #1
Efulim - avatarı
VIP VIP Üye
2011-2012 Çanta Rehberi

Sponsorlu Bağlantılar
310 2011 2012 sezonu canta rehberi 5 600

310 2011 2012 sezonu canta rehberi 6 600

310 2011 2012 sezonu canta rehberi 7 600

310 2011 2012 sezonu canta rehberi 8 600


Kürklü çantalar
Ayakkabılarda olduğu gibi çantalarda da kürklü modeller bizlere eşlik edecek. Kahve tonlarının ağırlıklı olduğu bu modeller aynı zamanda içimizi de ısıtacak.


Leopar desenli çantalar
Farklı mı olmak istiyorsunuz? İşte size bir fırsat! Düz siyah bir elbise ve kolunuzda leopar deseni bir çanta kombinasyonu oldukça baş döndürücü bir hava yaratmanızı sağlayacaktır.


Çiçek desenli çantalar
Annelerimizin dolaplarından çıkardıkları çiçek desenli elbiselere ve hırkalara çantaları da ekliyoruz bu sezon. İrili ufaklı çiçeklerle bezenmiş, ilkbahar havasını çağrıştıran rengarenk çantalara bu soğuk kış günlerinde kim hayır diyebilir ki?


Zımbalı çantalar
Bu aksesuarların sadece ayakkabı ve montlarda kullanıldığını sanıyorsanız, yanılıyorsunuz. Zımbalar artık her yerde. En başta da çantalarda. Zımbalı çantalar asi, kışkırtıcı ve de farklı...


Süet çantalar
"Kışın da kullanır mı?" demeyin! Bir kez kolunuza taktığınızda kolay kolay vazgeçemeyeceksiniz. Şık süet bir botla kullanılan süet bir çantadan daha güzel bir kombin düşünülemez.


Rugan çantalar
Bu çantalar, iddialı olmak isteyenlerin gündüz kullanımlarında da tercihleri olabilir.


Renkli çantalar
"Bu sezon ne renk moda?" diye düşünmeyin! Çünkü her renk moda. Evet, yanlış duymadınız. Kıyafetinize uyum sağladığını düşündüğünüz her renk çantayı bu sezon rahatlıkla kolunuza takabilirsiniz.


Krokodil çanta
Kullanmaktan sıkılmadığımız ve her dönemin hitleri arasında yer alan bu çantalardan mutlak gardırobunuzda bir adet bulundurmalısınız.



BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 4 üye beğendi.
Son düzenleyen Safi; 26 Mart 2016 15:40
Sen sadece aynasin...
HANDSOME - avatarı
HANDSOME
VIP ☪ ɴє мυтŁυ тürĸüм đἶყєɴє
18 Ocak 2012       Mesaj #2
HANDSOME - avatarı
VIP ☪ ɴє мυтŁυ тürĸüм đἶყєɴє
fft177 mf1902279

Sponsorlu Bağlantılar
Dünyanın en kaliteli eşarp üreticilerinden olan Aker; eşarptan sonra her geçen gün daha fazla kadının tercihi olan giyim koleksiyonlarının yanı sıra “Çanta Koleksiyonu”nu ilk kez Türk kadınlarının beğenisine sunuyor.

Marka, Sonbahar-Kış 2011-2012 Çanta Koleksiyonu ile kadın giyiminin en önemli aksesuarı olan çantada zarafet ve şıklığı Aker kalitesi ve tasarımları ile bütünleştiriyor. “Çanta Koleksiyonu” ile yeni yılda kadınların vazgeçilmezi olma konusunda iddialı olan Aker, yeni yılda sevdiklerine özel bir hediye vermek isteyenlerin de tercihi oluyor.

Çanta koleksiyonunda, yurt dışından getirilen ve dünyaca ünlü markaların koleksiyonlarında da kullanılan malzemeler Aker işçiliğiyle harmanlanarak yeni bir trendin öncülüğünü yapan tasarımlar ortaya çıkıyor.

Sonbahar-Kış 2011-2012 Çanta Koleksiyonu’ndaki modeller, özel günler ve iş hayatındaki günlük kullanıma uygun olarak hazırlanan tasarımlardan oluşuyor. Aker; kadının kişiliğini yansıtan, giyimini tamamlayan ve yanında olmasını istediği birçok eşyasını iç kullanımın kolaylığı ile taşımasını sağlayan çanta modellerinin tarz sahibi kadınların yeni tutkusu olacağına inanıyor.


Birbirinden şık ve elegan çanta modellerini, eşarp ve şallarla kombinlemek de mümkün. İpek kumaştan üretilen çantalar, yine ipek eşarplarla birlikte kombinlenerek bambaşka bir hava yaratıyor. Turuncu, hazan sarısı, mavi, gri tonlardaki çantalara; çiçek ve yaprak desenleriyle bezeli birbirinden şık eşarplar eşlik ediyor. Özellikle sonbahar-kış renklerinden turuncu ve hazan sarısının müthiş birlikteliği Aker kadınına yepyeni bir stil katacak… Su geçirmeyen has ipek eşarp modelleriyle şıklık yanında işlevsellik ve kalitenin diğer adı olan Aker, yağışlı havalarda kullanışlı olmasıyla da ön plana çıkıyor.
Son düzenleyen Efulim; 18 Ocak 2012 14:46 Sebep: Sayfa düzeni.
Adam Olmak; Cinsiyet Meselesi DeğiL.! Şahsiyet Meselesidir!..
HANDSOME - avatarı
HANDSOME
VIP ☪ ɴє мυтŁυ тürĸüм đἶყєɴє
31 Ocak 2012       Mesaj #3
HANDSOME - avatarı
VIP ☪ ɴє мυтŁυ тürĸüм đἶყєɴє
SAM 5753


SAM 5455a



SAM 5431

SAM 5425

SAM 5757

SAM 5769

SAM 5764

SAM 5746

SAM 5773

SAM 5779


BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Adam Olmak; Cinsiyet Meselesi DeğiL.! Şahsiyet Meselesidir!..
Efulim - avatarı
Efulim
VIP VIP Üye
9 Eylül 2012       Mesaj #4
Efulim - avatarı
VIP VIP Üye
Longchamp’ın Çanta Serisi
LM Cuir 2012 Sonbahar Çanta Koleksiyonu Longchamp’ın baş döndüren el işçiliğini ve maharetini deriye yansıtarak ön plana çıkarttığı LM Cuir adını taşıyan sofistike çanta koleksiyonu, sonbaharın puslu havasına enerji katıyor.

Longchamp’ın ikonik serisi çantaları ve giyim koleksiyonlarıyla ruhun detaylarda gizli olduğunu öne çıkaran Longchamp, LM motifinin yer aldığı at yarışı ve dizgin kayışının çapraz çizgili formlarla buluştuğu LM Cuir serisiyle Longchamp Suadiye ve Longchamp İstinye Park mağazalarında dikkat çekiyor.

Usta işçiliğin zarafetle bütünleştiği LM Cuir 2012 Sonbahar Çanta Koleksiyonu, sezona özel olarak ilk defa dana derisinin satenimsi yumuşaklığını tasarımlarına yansıtarak modayı farklı formlarda yeniden vurguluyor. Marka, küçük boy aksesuarlarından limitli sayıda üretilen seyahat çantalarına kadar LM motifini çarpıcı bir şekilde işlerken metropol kadınının kusursuz dişiliğini de ortaya çıkartıyor. Koleksiyonun en gözde tasarımlarından olan şık ve kullanışlı pagaze tekerlekli çekçek valiz modeli, fermuar ayrıntısı ve tobacco tonuyla sınırsız konfor anlayışını lüksle yorumluyor.

Longchamp imzasının yer aldığı yüksek kalitede tasarlanan özel deri çanta serisi, kayış özelliği sayesinde omuzda, kolda ve elde taşımak üzere rafine bir şıklık yakalamak isteyen kadınların tercihi oluyor. El işçiliğinin baş döndürücü tasarımlarda lazar derisinin yer aldığı özgün koleksiyon siyahın ve meşenin klasikliği, kırmızını göz alıcılığı, cam göbeğinin dinamizmi ve ahududu renginin egzotikliğine dokunurken dore ve lame detaylarla da kadının feminen ve parizyen ruhunu harmanlıyor.

LM Cuir 2012 Sonbahar Çanta Koleksiyonu, iddialı ve zarif tasarımlarıyla her daim modern ve sofistike tarzını yansıtmak isteyen kadınları Longchamp Suadiye ve Longchamp İstinye Park mağazalarına davet ediyor.

Jean Cassegrain tarafından 1948 yılında kurulan lüks ve deriyi el ustalığıyla buluşturan tanınmış Fransız markası Longchamp, moda serüvenini hız kesmeden sürdürüyor. İlk olarak tütün atölyesinde köklerini canlandıran Longchamp, kullandığı kaliteli derilerle kapladığı pipo tasarımları sayesinde lüks aksesuarların vazgeçilmez markası olarak tanındı. 1993 yılında katlanabilir seyahat çantası olarak tasarladığı Longcamp Le Pliage koleksiyonu ise ikonik klasikler arasında yerini aldı. 2008 yılında 60.yılını LM Cuir koleksiyonu ile taçlandıran marka nostaljik esintili logosunda bulunan at yarışı, dizgin kayışı ve pipo simgelerini kullanarak geçmiş ve gelecek arasındaki bağını kuvvetlendiriyor. Bugün hit olarak görülen deri çantalarının yanı sıra kendine özgü giyim koleksiyonu ve gerçekleştirdiği işbirlikleri ile beraber parizyen ruhunu korumaya devam ediyor.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Sen sadece aynasin...

Benzer Konular

23 Kasım 2011 / Sedef 21 Taslak Konular
9 Ocak 2015 / Efulim Moda
1 Ekim 2011 / neslihanyare Taslak Konular
7 Haziran 2016 / Jumong Moda
22 Şubat 2013 / _Yağmur_ Taslak Konular