Alıntı
I3uz_KaLpLi adlı kullanıcıdan alıntı Bilmeyelenler için açıklayıcı olsun;
Cd-Rom ve Cd-Rw olarak 2 çesit cd okuyucu vardır. Cd-rom ile sadece okuyabilirsiniz. Cd-rw ile hem okur hem cd ye veri yazabilirsiniz. Mp3, Word, Exel, Resim, Program vs vs verilerinizi cdye yazdırabilirsiniz.
Bunlarında 2 çeşidi vardır Cd-Rw ve Dvd-Rw
Cd-Rw ile 700 mb a kadar olan cdleri hem yazıp hem okuyabilirsiniz.
Dvd-Rw ile 4 Gb a kadar olan hem Cdlerinizi hemde Dvd lerinizi okutup yazdırabilirsiniz.
Sonuç olarak bu bilgisayarın indirilip kullanılabilen bir özelliği değildir. Extra bir araçtır. Satın alıp uygun programını yükledikten sonra kullanabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim açıklaman için, bi iyilik daha istiycem senden ; bu alınıp takılan bir araç olduğuna göre kesin kırk çeşit markası vardır. Alabilmem için bana kaliteli olanından bir tavsiyede bulunabilir misin (çok da pahalısı olmasın ama).
Tekrar teşekkürler
ama bi dakka ; şimdi ben bilgisayarımı tıklayıp disketin yanındaci cd ikonuna baktım orda aynen şöyle yazıyo "DVD-CD RW SÜRÜCÜSÜ (E

...Sonra bu cd ye sağ tıklayıp özellikler dedim, ordan donanım sekmesine gittim açıklama alanında üç donanım görünüyo. Bunlarıda aynen yazayım;
samsung hd080hj........disk sürücü
disket sürücü
HL-DT-ST RW/DVD GCC-4522B....DVD-CD ROM SÜRÜCÜLERİ
diyor. bu duruma göre yani orda dvd-cd rw yazdığına göre benim cd writerim var mı demek oluyo? varda ben mi kullanmayı beceremiyorum acaba? Ayyy iyice kafam karıştı valla