Arama

tOnyaLi_StyLe - avatarı
tOnyaLi_StyLe
Ziyaretçi
3 Şubat 2012       Mesaj #9
tOnyaLi_StyLe - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
halbencik adlı kullanıcıdan alıntı

Evet ancak iyi bir site bulamıyorum.Ve bilgisayarımızda değişiklikler oldu görüntü falan kayıyor.Nasıl yapıldığını videoya çekermisin ve seed'i açıklayanı bulamadım sen açıklarmısın

Dostum, seed torrent porgramında açık olan indirme ekranında torrent dosyasını silmeden, ve indirdiğin klasörden dosyayı hareket ettirmeden. Diğer kullanıcının indirmesi için sağladığın bir paylaşımdır.

Tam olarak şudur, torrent'e 1 dosya yüklenir bunu 1 kişi indirir ve indirdiği yerden hiç oynatmazsa isim değişikliği vs. vede programın arayüzünden o torrent dosyasını kaldırmazsa. 2. indiren kişi 2 kişiden ortaklaşa çekmiş olur aynı dosyayı buda şu olur yani, 1 kişiden 10 KB ile çekiyorsa 2 seeder'dan 20 kb ile çeker, dosyası 10 kişi indirir 10'uda dosyayayı indirdiği klasörden oynatmayıp programda açık tutarsda 11. indiren bu tüm 10 kişiden ortaklaşa çekmiş olur ve örnek veriyorum 100 kb ile çeker misal olarak.

Anlatabildim mi ? Seed budur, ve seed torrent sitelerinden banlanmaman için mecbur yapman gereken 1 şey.