Arama

uTorrent nasıl çalıştırılır?

En İyi Cevap Var Güncelleme: 3 Şubat 2012 Gösterim: 3.726 Cevap: 8
batu2820 - avatarı
batu2820
Ziyaretçi
27 Ocak 2012       Mesaj #1
batu2820 - avatarı
Ziyaretçi
MERHABA ARKADAŞLAR FİLM İNDİRMEK İSTİYORUM 3D VEYA 1080p ARKADAŞIMDAN uTorrent ADLI PROGRAMI TAVSİYE ÜZERİNE YÜKLEDİM FAKAT NASIL ÇALIŞTIRACAĞIMI BİLMİYORUM VE SANIRIM BUNUN İÇİN FİLM SİTELERİ VARMIS SİTEYİ VE NASIL ÇALIŞTIĞI ANLATIRMISINIZ TEŞEKKÜRLER.
EN İYİ CEVABI tOnyaLi_StyLe verdi
Öncelikle torrent hesabın olması lazım yada, ücretsiz torrent link'i veren sitelerden indirmen lazım..

Sponsorlu Baglantilar
Torrent siteleri genelde, davetiye ile üye alır, referansla yada, çünkü zincirleme gider olay..

Beğendiğin torrenti indirisin torrent dosyası 20 kb bir şeydir. peki 20 kb film'mi olur diyeckesin işte, o torrent dosyasını u torrent'in içine sürüklediğinde tamam dediğimde asıl dosyayı indirmeye başlar, bu kısım seeder'ın çokluğuna bakar..

1 gb'lik bir dosyayı 5 kişi seed ederse, çok rahat indirirsin.

Torrentte hız her zaman açık pc'lere ve paylaşım gücüne bakar hiç bir zaman server'ın aleyhinde bir hız olmaz kullanıcıdır hızı veren.

Seed nedir dersen, seed indirdiğin dosyayı, o konumdan hareket ettirmeden bir değişim yapmadan üstünde, ve torrent programında linki açık tutarak her bir sonraki dosyayı çekmek isteyen kişiye senin verdiğin bir parçadır..

Daha detaylı anlatamam biraz işin içine girmen lazım..
Rower - avatarı
Rower
VIP MazessezaM
27 Ocak 2012       Mesaj #2
Rower - avatarı
VIP MazessezaM
İndirmek istediğiniz Film'in torrent dosyasını torrent sitelerinde arama yaparak bulabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar
Proğram hakkında bilgi edinmek için.
Torrent Nedir? Torrent ile Dosya Paylaşımı Nasıl Yapılır?
Gölgen misali yanındayım!Msn Thunder
JamioNe - avatarı
JamioNe
Ziyaretçi
27 Ocak 2012       Mesaj #3
JamioNe - avatarı
Ziyaretçi
İndirip programı açınız.
tOnyaLi_StyLe - avatarı
tOnyaLi_StyLe
Ziyaretçi
27 Ocak 2012       Mesaj #4
tOnyaLi_StyLe - avatarı
Ziyaretçi
Bu mesaj 'en iyi cevap' seçilmiştir.
Öncelikle torrent hesabın olması lazım yada, ücretsiz torrent link'i veren sitelerden indirmen lazım..

Torrent siteleri genelde, davetiye ile üye alır, referansla yada, çünkü zincirleme gider olay..

Beğendiğin torrenti indirisin torrent dosyası 20 kb bir şeydir. peki 20 kb film'mi olur diyeckesin işte, o torrent dosyasını u torrent'in içine sürüklediğinde tamam dediğimde asıl dosyayı indirmeye başlar, bu kısım seeder'ın çokluğuna bakar..

1 gb'lik bir dosyayı 5 kişi seed ederse, çok rahat indirirsin.

Torrentte hız her zaman açık pc'lere ve paylaşım gücüne bakar hiç bir zaman server'ın aleyhinde bir hız olmaz kullanıcıdır hızı veren.

Seed nedir dersen, seed indirdiğin dosyayı, o konumdan hareket ettirmeden bir değişim yapmadan üstünde, ve torrent programında linki açık tutarak her bir sonraki dosyayı çekmek isteyen kişiye senin verdiğin bir parçadır..

Daha detaylı anlatamam biraz işin içine girmen lazım..
halbencik - avatarı
halbencik
Ziyaretçi
2 Şubat 2012       Mesaj #5
halbencik - avatarı
Ziyaretçi
UTorent'i nasıl kullanabilirim.Çok net bir şekilde açıklayın.En küçük ayrıntılara girin.

Not:Kullandığım UTorrent 3.0 (Türkçesi ancak)
halbencik - avatarı
halbencik
Ziyaretçi
2 Şubat 2012       Mesaj #6
halbencik - avatarı
Ziyaretçi
Yani torrent hesabını nasıl açacam.ve siteleri neler.seed ne?????...
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2012       Mesaj #7
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
halbencik adlı kullanıcıdan alıntı

Yani torrent hesabını nasıl açacam.ve siteleri neler.seed ne?????...

Torrent sitelerine kayıt olmanız şart değil üye olmadanda torrent dosyalarına ulaşabileceğin birçok torrent sitesi mevcut. İndirmek istediğin filmin, programın veya oyunun adının sonuna torrent yazıp Google'da arama yaparsan istediğin torrent dosyalarına çok rahat ulaşırsın. Seed nedir zaten açıklamış bir başka arkadaş... Msn Happy
halbencik - avatarı
halbencik
Ziyaretçi
2 Şubat 2012       Mesaj #8
halbencik - avatarı
Ziyaretçi
Evet ancak iyi bir site bulamıyorum.Ve bilgisayarımızda değişiklikler oldu görüntü falan kayıyor.Nasıl yapıldığını videoya çekermisin ve seed'i açıklayanı bulamadım sen açıklarmısın
tOnyaLi_StyLe - avatarı
tOnyaLi_StyLe
Ziyaretçi
3 Şubat 2012       Mesaj #9
tOnyaLi_StyLe - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
halbencik adlı kullanıcıdan alıntı

Evet ancak iyi bir site bulamıyorum.Ve bilgisayarımızda değişiklikler oldu görüntü falan kayıyor.Nasıl yapıldığını videoya çekermisin ve seed'i açıklayanı bulamadım sen açıklarmısın

Dostum, seed torrent porgramında açık olan indirme ekranında torrent dosyasını silmeden, ve indirdiğin klasörden dosyayı hareket ettirmeden. Diğer kullanıcının indirmesi için sağladığın bir paylaşımdır.

Tam olarak şudur, torrent'e 1 dosya yüklenir bunu 1 kişi indirir ve indirdiği yerden hiç oynatmazsa isim değişikliği vs. vede programın arayüzünden o torrent dosyasını kaldırmazsa. 2. indiren kişi 2 kişiden ortaklaşa çekmiş olur aynı dosyayı buda şu olur yani, 1 kişiden 10 KB ile çekiyorsa 2 seeder'dan 20 kb ile çeker, dosyası 10 kişi indirir 10'uda dosyayayı indirdiği klasörden oynatmayıp programda açık tutarsda 11. indiren bu tüm 10 kişiden ortaklaşa çekmiş olur ve örnek veriyorum 100 kb ile çeker misal olarak.

Anlatabildim mi ? Seed budur, ve seed torrent sitelerinden banlanmaman için mecbur yapman gereken 1 şey.