Arama

I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
7 Ekim 2006       Mesaj #844
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ceylanbala adlı kullanıcıdan alıntı

Java tabanlı sitelere(oyunsiteleri) giriş yapamıyorum. Pc de xp service pack 2 kuruluydu.
Service Pack 2'yi kaldırmak için

1. Başlat'ı, sonra da Çalıştır'ı tıklatın.
  2. kutusuna cmd yazıp Tamam düğmesini tıklatın.
  3. cd %systemroot%\$NtServicePackUninstall$\spuninst\ yazıp ENTER tuşuna basın.
  4. spuninst.exe yazın ve ENTER tuşuna basın.
  5. Exit yazarak Komut İstemi penceresini kapatın
Bu işlemleri yaparak sistemden kaldırmama rağmen hala bu sitelere giriş yapamamaktayım. Yardım rica ediyorum.

Önce sp2 yi geri yükle nie siliosunki.

Sonrada
Download Java software from Sun Microsystems

bu adresten javayı indirip kur tekrar dene

Alıntı
sehergok adlı kullanıcıdan alıntı

Çok teşekkür ederim açıklaman için, bi iyilik daha istiycem senden ; bu alınıp takılan bir araç olduğuna göre kesin kırk çeşit markası vardır. Alabilmem için bana kaliteli olanından bir tavsiyede bulunabilir misin (çok da pahalısı olmasın ama).
Tekrar teşekkürler

ama bi dakka ; şimdi ben bilgisayarımı tıklayıp disketin yanındaci cd ikonuna baktım orda aynen şöyle yazıyo "DVD-CD RW SÜRÜCÜSÜ (EMsn Happy...Sonra bu cd ye sağ tıklayıp özellikler dedim, ordan donanım sekmesine gittim açıklama alanında üç donanım görünüyo. Bunlarıda aynen yazayım;
samsung hd080hj........disk sürücü
disket sürücü
HL-DT-ST RW/DVD GCC-4522B....DVD-CD ROM SÜRÜCÜLERİ
diyor. bu duruma göre yani orda dvd-cd rw yazdığına göre benim cd writerim var mı demek oluyo? varda ben mi kullanmayı beceremiyorum acaba? Ayyy iyice kafam karıştı valla

Aslında yazabilen bir rom sürücüye sahip olduğumuza göre nasıl yazacağımızı bilmemiz kafi. Bunun için birkaç yöntem var en basiti windowsun kendi özelliği olan ama yinede sana Nero kullanmanı önereceğim hem türkçe hem kullanımı basit hemde bir çok özelliğini keşfedince yeni bişeyler öğrenmenin tadına varacaksındır. Kurcala hiç korkma en fazla bozulur yeniden düzeltiriz .))

https://www.msxlabs.org/forum/ucretsiz-beta-yazilimlar/122-nero-burning-rom-son-surum.html?highlight=nero

Bunu tam sürüm yapman gerek.
Son düzenleyen I3uz_KaLpLi; 7 Ekim 2006 10:38 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi