Arama


pusula - avatarı
pusula
Ziyaretçi
21 Şubat 2012       Mesaj #4
pusula - avatarı
Ziyaretçi
1- Kalabalik içinde duygumu saklamam
Iste size koskocaman bir yalan. Erkeklerin yüzde doksani, eslik ettikleri kadinlara kalabalik içinde sevgi gösterisi yapmaktan hoslanmazlar. Ama iliskinin yeni basladigi dönemde, karsidakini memnun etmek için böyle bir söz söyleyebilirler. Kadinlar, sevildiklerini, ilgi gördüklerini herkesin bilmesini isterler. Erkekler ise özel yasamlari konusunda çok daha tutucudurlar. Hele hele duygularini herkesin bilmesini istemezler. Hatta sevdikleri kadina bile duyguliarini açik açik belirtmekten kaçindiklari çok görülür. Fakat erkekler, yeni tanistiklari kadinlardan bu özelliklerini gizlemek isterler.

2- Ben seni ararim
En sik söyledikleri yalan budur. Genç adam yeni tanistigi genç kizla bir daha bulusmak istemiyorsa, bu küçük yalan ile isin içinden siyrilir. Ayrica bu cümle çok kullanislidir! Bazi erkekler de uzun süren iliskiyi bitirmek istedikleri zaman gene bu yalana basvururlar. Erkek bulustugu kadinla vedalasirken, onunla bir daha görüsmemeye karar vermis olsa bile ‘‘ben seni ararim’’ demek geregini duyar. Aslinda bu yalan bulusmayi noktalamanin bir baska yöntemidir. Ve de erkek bu sekilde konusmakla kadina karsi saygili davrandigini düsünür. Öyle ya ‘‘Seninle berbat bir gün geçirdim. Bir daha görüsmeyelim’’ demesi yakisik almayacaktir. Erkeklerin kadinlara söyledikleri yalanlar arasinda en masum olani budur.

3- Kesinlikle sisman degilsin
Kadinlar malum… Fazla kilolar, neredeyse en büyük korkulu rüya. Sisman görünmemek için ne yapacaklarini sasiriyorlar. Iste erkekler de bu gerçegi bildikleri için kadinlara sirin görünmek ugruna yalan söylemekten kaçinmiyorlar. Kadinin dis görünüsü hakkinda erkegin gerçekleri açiklamasi kibarliga ters düsüyor. Gerçi son yillarda erkekler kadinlara karsi eskisi kadar kibar davranmiyorlar. Ama gene de ‘‘sismanlik’’ konusunda daha incelikli bir tavir ortaya koyduklari söylenebilir!
Üstelik bir erkegin, flört ettigi kadina, ‘‘beni sisman buluyor musun?’’ sorusunu yöneltmesi pek ender görülen bir olaydir. Ama kadinlar, sisman olmadiklarinin onaylanmasi için ikide birde bu soruyu yöneltirler.

4- Bir kadini kandirmak için ona yalan söylemem
Aslinda erkekler, hoslandiklari kadinlarla bir an önce sevisme asamasina gelmeye bakarlar. Dogrusu bu konuda çok da sabirsizdirlar. Fakat kadin bazi konularda tereddüt ediyorsa, erkek hemen küçük yalanlara basvurarak, istegini gerçeklestirmeye bakar. Erkegin kadini kandirmak için yalan söylemesi iki taraf için de kötü sonuçlar yaratabilir. Fakat erkek, kadinla sevismeye can atarken, bunu düsünemez.

5-Ben sevdigim kadini asla aldatmam
Sosyologlar,ve psikologlar, erkegin sadece bir kadinla yetenimeyecegini söyleye dursunlar… Erkekler, beraber olduklari kadinlara aldatma konusunda ‘‘hala’’ güvence vermekten hiç kaçinmiyorlar. Erkek, iliski kurdugu kadina, onu asla aldatmayacagini kesin bir ifadeyle söyler. Oysa bazi erkekler bu yalani söyledikleri gün bile kadini aldatmis olabilirler.

6- Ben evlenecek tipte bir erkek degilim
Kadinlar evlenip bir yuva kurmak için sabirsizlaniyor olabilirler. Flört ettikleri erkegi de evlilikle kendilerine baglamayi isteyebilirler. Eger erkek bu kadinla evlenmek istemiyorsa, o zaman suçu kendi üzerine alir ve kisiliginin evlenmeye uygun olmadigini söyler. Evlenecek tipte bir erkek olmadigi için iliskiyi resmiyete dökmeden sürdürmeyi yegler. Ancak ayni erkegin bir süre sonra bir baska kadinla evlendigini duyarsaniz hiç sasirmayin!
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 8 üye beğendi.