yokluk
savruldun gittin ya nerede olduğunu bilmiyorum artık. sen savruldun gittin ya beni de savurdun gittin. artık bende nerede olduğumu bilmiyorum. boşlukta anlamsız değersiz ve duygusuz yaşıyorum. duyularımı ve duygularımı kaybetmişim gibi.
sen ortaya çıkmadığın sürece kendimi ve yerimi bilemeyeceğim. sen görünmediğin sürece ben de görünemeyeceğim. ben gözlerini kaybettiğimde kaybettim seni. varlığını açığa çıkardığın yerdi gözlerin. ama gözlerini kaybettim. hani demiştim ya gözler görünmek içindir. gözlerinde görünmediğin gün seni kaybettim, kendimi kaybettim.
unuttum ben seni. en acısı nasıl unuttum ben seni. aynı gözler, aynı beden ama sen değilsin ki. geçte kaldım yazarın dediği gibi: her intihar geç kalınmış bir eylemdir. genç werther'in bilmediğide bu olsa gerek. her intihar GEÇ KALINMIŞ bir eylemdir.