Arama


byseus - avatarı
byseus
Kayıtlı Üye
30 Mart 2012       Mesaj #4
byseus - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

ne kadar kendinden emin cevap veriyosun.yahudi olmaktan ziyade oğlumu yahudi olarak yetiştirmek istiyorum.çünkü atalarım yahudi kökenli.ben çocuğumu ve onun soyunu inançlı bir yahudi olarak görmek istiyorum.para,etiket yada mülkle alakası yok.müslümanım deyip yemediği halt kalmayan adamlardan dolayı çocuğumu müslüman olarak büyütmek istemiyorum.ve ben müslümanlığı sahiplenirken kapalıyım diye zamanında üniversitelerden döndüren t.c.sinde islam yazan adamlara ithaf ediyorum.bu kafayla milleti islamdan soğuttunuz.tebrikler.sizde herşeyi biliyomuş gibi hariçten gazel atıyonuz.lütfen ön yargısız olun.teşekkürler.

Dini inançlarınızda tamamen özgürsünüz dilediğiniz dinin mensubu olabilir oğlunuzuda istediğiniz gibi yetiştirme hakkınız var. Fakat müslümanım diye geçinip yemediği halt kalmayanlar yüzünden dindem soğudum derken sizde müslüman olan bir insanın yapması ve yapmaması gereken şeylerden haberdar gibisiniz, bir nevi boş bir insan değilsiniz araştırmışsınız belli ki.. Peki müslüman geçinip islama aykırı yaşayan bu insanlar yüzünden müslümanlığı hiç etmek ne kadar doğru?

Şimdi siz Yahudiliği benimseteceğinizi söylüyorsunuz bu sebepten ötürü, peki size soruyorum. Yahudi olan insanlar içerisinde hiç mi yahudiliğe aykırı yaşam biçiminde olan insanlar yok? Tabikide var! Üstelik tüm dünya bu aykırılığı görüyor. Hal böyleyken bu sefer de yahudilik deyip, yapmadık şey bırakamayanlar yüzünden farklı bir din düşünecekmisiniz? yoksa bütün bu konuştuklarımız masal tek sebep atadan yahudi gelişiniz mi?

Herkes dininde özgürdür ve hiç kimse bir başkasının dinini uygun yaşıyor ya da yaşamıyor diye küçük göremez.
Son düzenleyen BySeuS; 30 Mart 2012 10:20 Sebep: imla