Alıntı
BURDAYİM adlı kullanıcıdan alıntı vermiş olduğunuz linkteki programlarla tarattım virüs bulundu fakat bu sorunumu çözmüş değil sanırım windows güncelleştirmelerine bağlı bir virüs var çıldırcam artık ne önerirsiniz .....
Spy ve virüsleri temizlediğinden eminsen birde Revolutionunda dediği gibi explorerı kaldırıp yeniden kurmakta fayda var yada yeni bir tarayıcı kullanabilirsin.
Alıntı
ReVoLuTioN adlı kullanıcıdan alıntı Cozum Internet Explorer'i silip yeniden kurmayi ya da guncellemeyi deneyebilirsiniz.Bunu yapmak icin Windows kontrol panelinden, program ekle & kaldir'a gidin.Windows bilesenleri ekle & kaldir sekmesinden once IE'e check'i kaldirarak silin ve yine ayni yerden check atarak tekrar ekleyin.
Not: Bunun icin XP cd'sine ihtiyaciniz olabilir.
Cozum : Bunlarin hicbiri olmadi derseniz; iyi bir adware temizleme programi bulana kadar, Internet Explorer yerine, MsxLabs tarafindan da onerilen Mozilla Firefox tarayicisini kullanin.Internet uzerindeki performansiniz, gozle gorulur bir sekilde artacaktir ve bu tur viruslere karsi daha guvende olacaksiniz.
Alıntı
pusat5000 adlı kullanıcıdan alıntı
Size gelince pc resetlenmelerinin bir çok nedeni olabilir. Ram, İşlemci, Ekran Kartı, Power Supply yada Sistem.
İşletim sisteminizi yeniden kurduğunuza göre sanırım bunu elememiz yanlış olmaz. Sırayla kalan parçaları imkanınız varsa çıkarıp bi başkası ile deneyin. Power supplyi ilk olarak değişin sırf power supply arızası yüzünden bir makinada aynı gün içinde 2 bordum yanmıştı sağlama alın kendinizi .)) İmkanlarınız ne durumda bilemiyorum ama parçaların hepsini değiştirip tek tek denemeniz gerek malesef. Belkide bordunuzda farkedemediğiniz bir yerinde yanmış olma ihtimali var.
Ne yapmalıyım derseniz söz konusu donanım olunca bir bilgisayar tamiri yapan yere götürmeniz kaçınılmazdır altından daha fazla masraflara girmeden kalkmanız için tercihiniz bu olmalı