Arama

Yaz Makyajı - Tek Mesaj #10

askımina - avatarı
askımina
Ziyaretçi
1 Temmuz 2012       Mesaj #10
askımina - avatarı
Ziyaretçi
2012 Yaz Makyajı

images 11

Yaz mevsiminin en gözde ve etkileyici makyaj stilii parlak makyajdır. Ancak neyi nasıl kullanacağınızı bilmiyorsanız, bu makyajı yapmayı beceremeyebilirsiniz. İyi bir parlak makyaj yapmak için teknikleri öğrenmeniz gerekir.Bizde güzellik uzmanımızdan aldığımız bilgileri sizlerle paylaşıyoruz..Umarım Yardımcı oluruz

Metalik Tonlarr..!!!

Hafifçe bronzlaşan cildinizi metalik pigmentlere sahip özel renklerle güçlendirin. Örneğin mavi ile yeşil karışımı cıkaan tonla Dior, Derek Lam ve Versace’de karşımıza çıkan sofistike etkiyi elde edebiliyoruz. Günlük makyaj için hafif bir uygulama yaptıktan sonra, gece makyajı için üzerinden birkaç kat geçerek bakışlarınıza derinlik katabilirsiniz, dramatik bir görüntü verebilirsiniz. Koyu tonlarda cyan renk esmer tenlilere sıcak bir görünüm katarken, kahverengi gözlerin ise daha da vurgulu gözükmesini sağlıyor.


Şehvetli lavantaa…!!


Lavanta tonları; özellikle mavi gözlerin daha parlak görünmesini sağlıyor, bronz tende ise altın gölgelerin yoğunlaşmasına yardımcı oluyor. Ancak sıcak yaz aylarında bu rengin kalıcılığını sağlamak oldukça zor. Makyajınızın neme karşı dayanıklı olması için önce göz kapaklarınıza pudra sürün, ardından eyeliner’ınızı nemli bir fırçayla uygulayın. Üç boyutlu bir görünüm istiyorsanız farklı tonlarda uygulamayı da deneyebilirsiniz. Göz pınarlarına yada alt kirpiklerinize daha yoğun pigmentlere sahip renkler uygulayarak modern ve daha az romantik görünüm kazanabilirsiniz.


Pırıltılı Akımm….!!

Doğal ve sert bir görünüm için tercihinizi metalik parçacıkların yer aldığı nude renk paletinden faydalanabilirsiniz. Ancak pırıltılı göz farı uygulamadan önce göz kapaklarının üzerine belli bir baz uygulamanız gerekiyor. Eğer çevrenizdekileri şaşırtmak istiyorsanız, parmak uçlarınızla göz kapaklarınızın orta kısmına gümüş pigmentlerin yer aldığı beyaz bir pudra uygulamayı deneyebilirsiniz. Emin olun her gözünüzü kırptığınızda ışık yayacaksınız.

Parlak dudaklar..!!


Metalik parıltılar dudaklarda da etkileyici bir görünüm yaratıyor. Uygulamaya başlamadan önce dudaklarınızın doğal rengini etkisizleştirmek için fondöten kullanarak ön hazırlık yapmalısınız. Daha sonra nude bir dudak kalemiyle dudağınızı şekillendirin ve içerisini doldurun. Son olarak da stratejik bir şekilde metalik pigmentli parlatıcınızı ya da rujunuzu sürün. Pırıltı uygularken dikkatli olmalısınız. Ürünü alt dudağınızın tamamına, üst dudağınızın ise sadece ışığı çekmek istediğiniz orta bölgesine uygulayın. Son olarak makyajınızı aydınlatıcı kullanarak tamamlayın.
Son düzenleyen Efulim; 2 Temmuz 2012 12:21 Sebep: Sayfa düzeni.