Call Of Duty Modern Warfare 2 Aldım Ve Yükledim. Yükledikten sonra oyuna girip bi bakmak istedim ama yazılar kare kare halini almışş birkaç siteye girdim baktım ekran kartı güncelleştirmesi felan diyolar güncelliyorum gene aynı. Acaba Windows 7 kullanıyorumda mı bütün bunlar benim başıma gelio anlamış değilimmm? .... Ne olur Bir yardım Edin Bu Arada Ekran Kartım ATİ Radeon x1550
Callof duty 2'yi laptop'ıma kurdum ama 2 sorun ile karsilastim. 1. Calistirdigimda once "Error during initialization:Video card or driver doesn't support alpha blending." uyarisi cikti 2. Ekran kartimi "Intel 915GM/GMS,910GML Express chipset family" driver'ini guncelledim ve sonra da "DirectX has encountered an unrecoverable error. Please check DirectX FAQ for possible solutions" uyaisi cikti ama bunu e yaptiysam halledemedim. Acab benim laptop'imin ekran karti bu oyunu oynamaya musayit degil mi?
evet resident_evil arkadaşım bendede aynı sorun var oyun açılınca yazılar okunmuyor.benimde ekran kartım ati radeon x1550 ve windows 7 kullanıyorum.geçen gün atinin Catalyst Control Center programını yüklemiştim o zaman yazılar çok güzel okunuyodu herşey normaldi fakat ekran kartımı bilgisayar yönetimindeki aygıt yönetiminden sürücü yazılımını güncelleştir yaptım ondan sonra oyunda yazılar tekrar okunmamaya başladı.Catalyst Control Center programını kaldırım yeniden kurmama rağmen bir türlü düzelmedi nerden güncelleştirme yaptıysam artık..Bu konuda bilgisi olan tün arkadaşların bize yardım etmelerini istiyorum saygılarıla..
ya arkadaşalrrr ben oyunu kurdum :/ yükledim ama oyunu açtımda yazılar okunmuyor çok değişik yazılar varrr nasıl düzeltcem biri yardım etsinn allah için yhafff
arkadaslar bende de aynı sorun vardı ekran kartım ati x1650. sızın gıbı ekran kartı guncellestırmelerını yaptım 2 tane dosya eksıktı onları c:windows/system32/..... içinde kısaca c: ıcınde sızden ıstedıgı dosyaları arama yapın bulun kopyalamasına yardımcı olun. yukleme sorunsuz olduysa pc yenıden baslatın. ekran cozunurlugumu 1024x768 yaptım. oyun sımgesıne sag tıkla ozellıklerden uyumluluk ta 640x480 cozunurlugunde calıstır dıyın. artık calısması lazım ben yaptım çalıştı yardımcı olduysam ne mutlu bana.....