Arama

Sosyal Fobi ve Tedavisi - Tek Mesaj #3

mordanismanlik - avatarı
mordanismanlik
Ziyaretçi
19 Eylül 2012       Mesaj #3
mordanismanlik - avatarı
Ziyaretçi
Okulların açılması ile birlikte tüm Türkiye’yi sarmaya başlayan bir duygunun içine giriyoruz. Yıllardır okul sıralarında yaşadığımız kabus dolu anları dile getirip duruyoruz. Kimi zaman okulda kazandığımız kimi zamanda okul öncesi dönemde hayatımıza giren korkular ve negatif duygular çocukluğumuzda büyük izler bırakmıştır. Anneden ayrılma, sözlü sınavlarda sıranın gelmesini kalbimizin güm güm atmasını izleyerek bekleme, yanlış cevap ile herkesin gülmesi, cevapları bildiğimiz halde parmak kaldıramamamız, arkadaşlar arasındaki iletişim ile ortaya çıkan özgüven sorunlarımız derken daha hayata atılmadan onlarca korkunun esiri olup çıkıyoruz.

Günümüzde, daha bilinçli hale gelen aileler bu durumlara daha ilk anda müdahale ederek sorunu ortadan kaldırmayı çalışmaktalar. Bizim çocukluğumuzda yaşanan her negatifin nedeni biz göründüğümüz için bir eti senin kemiği benim sözü ile eğitim sistemine teslim edilmek suretiyle kendi kabuklarımızı kırmakta çok gecikmişizdir. Şu anda durum ise çok farklı, aileler önce çocukları ve onların sıkıntılarına çözüm bulmak için her yolu deniyorlar.

Biz de bu yolların ne olduğunu araştırırken çok farklı ve sonuçları başarılı bir sistem ile karşılaştık EFT… Evet EFT sisteminde çocukların tüm eğitim süreci boyunca (ilkokuldan, üniversiteye kadar) yaşadığı tüm korku ve negatif duyguları temizleyebiliyorsunuz.