Arama


Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Ekim 2012       Mesaj #5
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben sıkı bir elektronik nargile kullanıcısyım. ilk aldığım ürünler çok amatör ve kötü cıktı. bir arkadasımın tavsiyesi ile enargile.net web sitesinden ego-t ce6 model elektronik sigara aldım. Bu adamların işi nargile, ama elektronik sigaranın aslında elektronik nargile oldugunu iddia ediyorlar. Sanırım haksızda sayılmazlar. Bana özel bir karışım sıvı gönderdiler. tadı cok hosuma gitti. italyan firmasından alıyorlarmıs sıvıları. çinden gelen sıvıları kullanmayın diyorlar.

Kısaca deneyimlerimi yazayım. Sigarayı bırakmaya karar veremiyorsanız, sigarayı değiştirmeye karar verin Msn Happy bunu yapabiliyorsanız, elektronik sigara alın.
ilk başlarda sigaranızı değiştirmiş gibi olursunuz. arada eliniz normal sigaraya gider. normal sigaradan daha cok içersiniz. hem elektonik hem normali içmeye başlarsınız. Olmadık şikayetler yaşadığınızı düşünürsünüz. Acaba normal sigaradan daha mı zararlı diye düşünürsünüz. Ancak bir hafta geçtikten sonra, ciğerlerinizden sigara kalıntılarını sabahları balgamla attıgınızı görürsünüz. ikinci hafta balgamınızın rengi artık şeffaflamaya başlamıştır. işte ben o an elektronik sgiaranın daha az zararlı olduğunu düşünmeye başladım. çünkü insana asıl sorun yaratan dumandaki katrandır. Elektronik sigara kesinlikle daha az katran içeriyor. sigara dumanını çekip, beyaz bir beze üfleyin, sararır. Elektronik sigara dumanı ile aynısını yaptığınızda bir renk vermez.
** ağzım artık sigara kokmuyordu, sakız çiğnemekten kurtuldum
** ofisim, arabam, elbiselerim artık sigara kokmuyor
** evime ofisime önceden gelip kötü kokudan şikayet edenler, artık güzel nargile kokusu burnumuza geliyor dediklerinde cok sevindim
** sigara içmek için dışarı cıkmaktan kurtuldum. istediğim yerde içiyorum. sigara yasası tütün ve tütün mamüllerini yasaklamıstır, duman tüttürmeyi değil.
evet ilk aklıma gelenler bunlar.

şimdi model önerilerim :

**** Eğer tek pil alacaksanız ego-t pass trough alın. içime devam ederken şarz edebiliyorsunuz. pass trough olmayan model pillerden alacaksanız kesinlikle 2 tane alın. aksi taktirde pil bitince dolmasını beklerken normal sigara içersiniz.
*** atomizer olarak CE4+, CE5 veya CE6 alın. en iyisi CE6. ya yedek alın yada yedek atomizer başlığı alın. fitil veya rezistan arıza yaparsa, yenisi gelene kadar normal sigaraya dönersiniz.
*** günde 1 paket light sigara içiyorsanız 6mg nikotin karışımlı likit alın. 2 paket light sigara içiyorsanız 12mg nikotin karışımlı sıvı alın. light paketler 6 mg, normal paketler 9 mg nikotin ihtiva eder diyebiliriz.
eğer elektronik sigara kullınırken nikotin eksikliği çekerseniz, dozu arttırın. ilerde değerleri düşürün.
*** elektronik sigara sigarayı bırakmanıza yardımcı olabilir bence. veya daha az zararlı ve ucuz sigara tüketimi sağlar diyebilirim.
Son düzenleyen ahmetseydi; 19 Haziran 2016 19:14