Arama


neslihanyare - avatarı
neslihanyare
Ziyaretçi
26 Kasım 2012       Mesaj #9
neslihanyare - avatarı
Ziyaretçi
Yeni yılda kız arkadaşınız ayakkabı konusunda oldukça şanslı olacak. Ona hediye edeceğiniz bu şık ve harika tasarımlarla dizayn edilmiş ve incelikle üretilmiş olan bu harika ayakkabıları sevgilinize armağan ederek onu mutlu edin. Bu şık ayakkabılar ile sevgiliniz bu özel gecede oldukça güzel ve alımlı olacak., ayakkabısı elbisesiyle şıklığına şıklık katacak.

Yılbaşında Sevgiliye Alınabilecek En Şık Ayakkabılar

yilbasi hediyeleri 116

Siyah, krem ve daha bir çok renkteki elbise ile oldukça uyum sağlayacak olan bu şık siyah renge krem desenli topuklu ayakkabı sevgilinizin şıklığına şıklık katacak dizayna ve tasarıma sahip.

yilbasi hediyeleri 212

Platform topuğu ile oldukça şık bir görünüme sahip olan arkasındaki demir diken tasarımlarıyla dikkat çeken bu ayakkabılar ile sevgilinizi şaşırtacaksınız.

yilbasi hediyeleri 313

Pembe rengi seven ve daha çok renkli giyinmeyi,alafranga tarzı seven sevgiliniz için, eşiniz için bu harika taşlı parıl parıl topuklu pembe renkteki ayakkabılar onun için oldukça şık ve onun tarzına oldukça uyum sağlayacak bir ayakkabı olacak.

yilbasi hediyeleri 413

Gizli platforma sahip bu siyah topuklu ayakkabı ile gecenin en modern tasarım ayakkabısına sahip olan sizin sevgiliniz olacak. Ona hediye olarak alacağınız bu ayakkabıya o da hayran olacak. Her tarz ve renk kıyafetin altına oldukça hoş bir uyum sağlayacak ve kıyafetinde tamamlayıcı bir rol üstlenecek olan bu şık ayakkabı süper bir hediye olacak. Msn Happy

yilbasi hediyeleri 513

İlk bakışta tüm gözleri üzerinde toplayan bu oldukça şık ve dikkat çekici olan ayakkabı açıkçası fazla söze de gerek bırakmıyor. Yılbaşı hediyesi olarak verilebilecek bu ayakkabı alabileceğiniz en özel hediye seçeneklerinden..

yilbasi hediyeleri 613

Rengarenk taşlarıyla oldukça şık ve göz alıcı parlaklığa sahip olan bu ayakkabılar sevgilinizin tarzına uygun olarak üretilen modern tasarım ayakkabılarımızdan bir diğeri.

yilbasi hediyeleri 712

Altın sarısı renk ile tasarlanan bu özel tasarım ayakkabının topuk kısmına ve arka bölümüne ayakkabıyı detaylı ve şık gösterecek harika taşlar yerleştirildi. Sevgiliniz buna bayılacak.

yilbasi hediyeleri 813

Sadeliği ve şıklığı bir arada yaşayan kadınlar için özel olarak ürettiğimiz bu krem rengi şık ayakkabılara sevgiliniz bayılacak=) Bayana yılbaşı hediyeleri arayanlar bu ayakkabıyı çok beğenecekler..

yilbasi hediyeleri 913

Çiçeklerle bezenmiş taşlı tasarımıyla dikkati üzerine çeken bu özel krem rengi tasarımda üretilen ayakkabı oldukça iddialı bir görünüme sahip.

yilbasi hediyeleri 1013

Renkli kişiliğe sahip kişiler için üretilmiş olan rengarenk çiçekli bu ayakkabılar da oldukça iddialı bir görünüme sahip. Google+