Arama


sade - avatarı
sade
VIP hazan
3 Aralık 2012       Mesaj #17
sade - avatarı
VIP hazan
Hoşlandığım bir erkeği nasıl etkileyebilirim.
Erkekleri nasıl etkileyebilirsiniz. Bir erkeğin senden hoşlandığını nasıl anlayabilirsin. Erkekler nasıl kadınlardan hoşlanır. Buna benzer sorularınıza yanıt aramak istiyorsanız okumaya başlayın ve en kısa zamanda bir erkeği nasıl etkileyebilirsiniz hemen test etmeye başlayın.

Bir erkeğin benden hoşlandığını nasıl anlarım?


ilgi gösterir herşeyden önce çok telefon etmeye başlar çok mesaj göndermeye başlar sürekli buluşma teklifleri eder 1 kez buluşursunuz yetmez bir çok buluşma teklifleri eder tesadüfler yaratmaya çalışır karşınıza çıkar yolunuza çıkar aa sende mi buradaydın gibi işte bende oraya gidiyordum seni bırakayım diye bir takım yaklaşımlarda bulunur.o yüzden anlaşılır kolaylıkla aslında erkekler daha anlaşılmadan söyler çok beklemez tabi bu erkekten erkeğe göre değişir.tıpkı erkeklerde olduğu gibi kadınlardada yanlış anlaşılma söz konusu olabiliyor.az da olsa.çok samimi bir arkadaşınızdan hoşlanabilirsiniz iş arkadaşı okul arkadaşı herneyse ancak o kişinin davranışlarını yanlış anlayabilirsiniz her ilgi gösteren kişi sizden hoşlanıyor diye bir yargıda bulunmamız yanlış olur.dostken yapılan jestlerle sevgili olmak üzerine yapılan jestleri her zaman ayırmak zordur güç bir olaydır.bir azcıkta şansınıza kalmış diye düşünüyorum.ve umarım sevgileriniz her ne anlamda olursa olsun hep karşılıklı olur.

Bir bakışta erkeği etkileyebilir miyim?
sadace bir bakışıyla kadın erkeği etkileyebilir. bu kadının avantajıdır.erkekler bunu gerçekleştiremez.kadının erkeğe 30 saniye bakması, hele hele güzel,alımlı,çekici,fiziği güzel,güzel giyimli ise zaten erkeğin yağlarının erimesi neden olur,onun 5 saniye bakması yeterlidir erkeği etkilemek için.kadının vereceği işaretler çok önemlidir erkeği etkilemesi için kadının işaret vermesi gerekiyor.o işareti algılaya bilen erkekte harekete geçer aslında .evet o bir bakıştır o bakışın hangi anda nasıl yapıldığı da önemlidir.eğer kadın aynı süreyle bakıyor ise o size olan etkileyici bir davettir. her bakışada atlamamak lazım.

ERKEKLER HANIM EFENDİ Mİ YOKSA ATEŞLİ KADIN MI İSTER?
sokakta hanım efendi yatakta ateşli kadın ister.bu ikisini başarabilen kadın kesinlikle el üstünde tutulur.hanım efendiliğini toplum içerisinde gösterecek olan kadın gece yalnız kaldıkları zaman ateşli olabiliyor ise bu erkekler için eşsiz bir maden gibidir.sokakta oturmasını kalkmasını bilen terbiyeli düzgün giyinen ama eve geldiği zaman en seksi iç çamaşırlarını giyen çeşitli oyunlar yapan kadın erkeği etkiler.her erkek böyle bir kadın ister.bunların ikisini bir tutan kadını erkekler öpüp başına koyar.o yüzden ikisi birden olmalı.kadın gece yalnız hanım hanımsa dışarıda olduğu gibi erkek bundan sıkılır.eğer dışarıda ateşli kadın evde hanım hanımsa bu evliliğin durumu açıkçası yakın son dur.

ERKEKLER NAZLI KADINLARI SEVER Mİ?
bir erkekle ilk çıktığınız günün gecesi o insan ile birlite olmayın.bu bir çok testle denenmiştir.bunu erteleyin demek tabi her gün naz yapın demek değildir.bir kadın zaten ne zaman yaklaşılacağını bilen biridir.kolay evet demiyen kadınların bu konuda daha el üstünde tutulduğunu söyleyebilirim özellikle türk toplumunda öyle bir zihniyet vardır.ama kadın bu ikisi arasında denge kurduğu sürece erkekler daha çok yaklaşımda bulunur.uzun lafın kısası evet erkekler biraz naz yapan kadınlardan hoşlanır.yani azıcık nazlanın.

Çekingen bir erkeğe nasıl yaklaşırsam onu elde ederim acaba?
çekingen bir erkeğe yaklaşmamalıyız.işte onun çekingenliğin hoşlanmış olabilirsiniz veya işte çok yakışıklı gelmiştir tatlıdır sizi farkında olmadan etkilemiştir fakat çekingen bir erkek ile ilişki kesinlikle çok felaket bir şeydir.o insanı değiştiremezsinizde onu değiştirmek yerine illada ben onunla beraber olucam diyor iseniz burda erkek görevini siz üstlenecek yani erkek gibi davranmaya başlıyacaksınız o erkeği elde etmek için.

Bir erkeğe çıkma teklifi etmek doğru mu?
değil.ama bu demek değil ki sevdiğinizi söylemeyin. tabi ki bir takım işaretler yolladınız ve o bunu algılamadı siz bununla yaşamak zorunda değilsiniz ben seni seviyorum senden hoşlanıyorum sana aşığım ama ben sana bir teklifte bulunmuyorum sadece bunu bildiye söylüyorum illa bir ilişkimiz olsun diye değil sadece bunu bilmeni istiyorum diye bir konuşma yapabilirsiniz.bu çıkma teklifinden çok farklıdır.bu aslında iyi bir şeydir.direk ağızla yemeğe çıkma teklifi dışarı çıkma teklifi bunu flört için söylüyorum yalnıştır.zaten akıllı bir kadınsanız bir erkeğe çıkma teklifi ettirirsiniz işte o kadar.

Erkekler zeki kadınlardan korkar mı?
zeki kadının erkeği çekip çevirmesinden korkarlar bu kendine güven duymayan erkeler için geçerlidir.kendine güveni olan erkeler yada zeki olan erkekler için aksine bu çok hoştur güzeldir.çünkü zekikadın ona güzel bir ortam yaratır.müthiş bir konfor yaratır.kendine güveni olmayan erkeklerin korkusu ise şudur bu gün bana bunu yapıyor ise yarın başkasına da yapar düşüncesin kapılır.erkek zekası eğer kadınkinden üstün değil ise zeki olan kadından çok korkar.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 3 üye beğendi.
Son düzenleyen Safi; 14 Ekim 2016 01:11