Arama

Astroloji - Fallar - Yay - Tek Mesaj #1210

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2012       Mesaj #1210
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
ask sol
Yay Burcu Günlük Aşk Falı

24 Aralık 2012
Aşk yaşamınızda kendinizi güçlü hissedeceğiniz ve duygularınızı içten olarak ifade edebileceğiniz bir gündesiniz. Düşüncelerinizi ve duygularınızı sevdiğiniz kişiye olumlu olarak aktarma eğilimindesiniz. Bazı duygularınızda yoğunlaşma olacaktır veyaşayacağınız heyecanlar sizi mutlu edecektir. Sevdiğiniz insanlarla güzel ortamlara girebilir ve size zevk verecek aktivitelere katılabilirsiniz. Duygusal konularda yenigirişimlerde bulunabilirsiniz.


is sol
Yay Burcu Günlük İş Falı

24 Aralık 2012
İş yaşamınızda yeni bazı girişimler yapabileceğiniz bir gündesiniz ve son derece hızlıhareekt etmeyi tercih edeceksiniz. Bir konuya konsantre olmakta zorluk çekebilirsiniz ancak çevrenizi iyi gözlemlemeniz sizin için faydalı sonuçlar doğuracaktır. Hoş bir sürprizyaşayabilirsiniz ve işinizle ilgili yeni gelişmeler olabilir. Yaptığınız işlerden zevk alacaksınız ve küçük işlerinizi tamalmaya fırsatlar bulacaksınız. Çevrenizdeki olaylara çok fazla dikkat etmeyeceksiniz ve bazı ayrıntıları gözden kaçırabilirsiniz.


para sol
Yay Burcu Günlük Para Falı

24 Aralık 2012
Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz ve kişisel zevklerinizi gerçekleştirmek içinharcamalar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Ancak bu harcamalar uzun vadede sizin için sorun çıkartıcı olabilir.


dikkat sol
Yay Burcu Günlük Dikkat Falı

24 Aralık 2012
Duygusal açıdan bir rahatlama yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve duygusal konulardaki şanslarınızı iyi değerlendirmelisiniz.