Arama


_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2012       Mesaj #21
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Artık kişinin kendi gerçek kirpiklerini uzatıp, gürleştirebilmesinin bir yolu var: ÉEOSE Kirpik Uzatıcı Serum! Etkinliği ve güvenilirliği klinik testlerle kanıtlanmış ÉEOSE Serum, cilde ve kirpiklere zarar vermeden, kirpikleri doğal olarak uzatıyor ve gürleştiriyor. Hem de kişinin kendi gerçek kirpiklerini ve sadece 2-3 gün için değil, kalıcı olarak!
Eski Mısır'dan bu yana uzun kirpikler kadınlığın ve güzelliğin bir işareti sayılmıştır Ne yazık ki doğa hepimize sık ve uzun kirpikler armağan etmemiş, bu yüzden kadınlar eski zamanlarından beri kirpiklerini uzun ve gür göstermeye çalışmışlardır. Bu çaba içerisinde antik mısır zamanında kullanılan kurum ve yağ karışımları, yerini bugünün modern maskaralarına bırakmıştır. Bu modern maskaralar, içerdikleri fiberler veya macunumsu maddeler ile kirpikleri
olduğundan uzun ve dolgun gösterebilmektedirler. Maalesef gün sonunda makyaj silindiğinde, rimellerin yarattığı bu geçici illüzyon son bulmakta ve yerini eski kısalıklarında, zayıf ve seyrek kirpiklere bırakmaktadır. İşte yeni nesil bir ürün olan ÉEOSE Kirpik Uzatıcı Serum kadınların bu çabasına kalıcı bir çözüm sunuyor. ÉEOSE Laboratuvarları'nın kirpiklerin yapısında bulunan peptit molekülleri ve kirpik üretiminden sorumlu genler üzerinde yaptığı ArGe çalışmaları sonucunda geliştirdiği ÉEOSE Kirpik Uzatıcı Serum; cilde ve kirpiklere zarar vermeden, kirpikleri doğal olarak uzatmayı ve gürleştirmeyi başarmıştır. Hem de kişinin kendi gerçek kirpiklerini vesadece 2-3 gün için değil, kalıcı olarak!


EEOSE kaş ve kirpik serumu İçeriği


ÉEOSE Kirpik Uzatıcı Serum kirpikler üzerindeki uzama ve gürleştirme etkisini içerisindeki aktif PEPTIDE COMPLEX sayesinde göstermektedir. PEPTIDE COMPLEX' in etkinliği ve güvenilirliği, Amerika merkezli AMA Laboratuvarları'nda, Alman Merkezli Symrise, TPI (Therapeutic Peptide Institute) ve dermatologlar gözetiminde yapılan 3 ayrı klinik çalışmalayla kanıtlanmıştır.
ÉEOSE Kirpik Uzatıcı Serum, kısa olan kirpikleri uzatıp, zayıf ve cılız kirpikleri kalınlaştırmakla kalmayıp aynı zamanda yeni kirpik üretimini destekleyerek kirpik sayısını artırıyor ve böylece kirpikleri gürleştiriyor.