Arama

Beko All Star 2013 - Tek Mesaj #2

_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
24 Aralık 2012       Mesaj #2
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye
Beko All Star 2013 Oylaması Başladı

Beko Basketbol Ligi’nin yıldızlarını buluşturacak olan Beko All Star’da oylama süreci facebook üzerinden başladı.

ecblank
20 Ocak 2013 Pazar günü Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da düzenlenecek olan Beko All Star maçında mücadele edecek 24 oyuncuyu bu sene de basketbol severlerin oyları belirleyecek.

0172?OpenElement&ampFieldElemFormatjpg

Basketbol severlerin vereceği oylarla oluşturulacak olan yıldızlar kadrosu, All Star gününe özel gösteri maçı çerçevesinde karşı karşıya gelecek. Yarışmalar, dans gösterileri, smaç şovlar ve sürprizlerle süslenen All Star'da halk oylamasına katılan basketbol severler aynı zamanda çeşitli hediyeler kazanma şansına da sahip olacak.

Beko All Star 2013'de Türkler Karması ve Yabancılar Karması mücadele edecek. Oylamaya katılan sporseverler her kategori için bir kez oy kullanabilecek. Oylama sonrasında her kategoriden birinci sırada yer alan oyuncular oylanan kategoriye ait takımda forma giyecek.

Oylama başladıktan sonra haftanın ödül kazananları ile birlikte sıralamada önde giden oyuncular, oylama tamamlanana kadar her cuma günü, Türkiye Basketbol Federasyonu’nun resmi internet sitesi ile Facebook sayfasından siz değerli basketbol severlere duyurulacak.

Oylamaya Katılanlar Kazanacak
Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından yönetilen Beko Basketbol Ligi resmi Facebook sayfası üzerinden gerçekleştirilecek olan oylamaya katılan basketbol severler aynı zamanda çeşitli hediyeler kazanma şansını da yakalayacak. Halk oylamasında her hafta;

-51. 151. 251. 1001. oyu kullanan katılımcılar, BEKO All-Star karşılaşmasına 2’şer adet maç bileti,
-70. 470. 870. oyu kullanan katılımcılar BEKO Katı Meyve Sıkacağı,
-202. 502. ve 902. oyu kullanan katılımcılar, BEKO All-Star çantası hakkı kazanacak.

Nasıl Oy Kullanacaksınız?
Öncelikle Facebook’ta bir kullanıcı hesabınızın olması gerekmektedir. Resmi sayfamız olan www.facebook.com/tbltbf’deki All-Star oylaması uygulamamızı kabul edip, sayfayı beğendikten sonra oylamaya geçebilirsiniz. 5 Türk + 5 Yabancı oyuncu pozisyonu belirledikten sonra “Seçtiğiniz Adaylar İçin Oyunuzu Kullanın” butonuna tıklayarak oylamanızı tamamlayabilirsiniz.

Oylamaya geçmek için tıklayınız.

TBF
"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.