Arama

Beko All Star 2013

Güncelleme: 21 Ocak 2013 Gösterim: 2.252 Cevap: 6
_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
24 Aralık 2012       Mesaj #1
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye
Beko All Star 2013 Heyecanı İstanbul’da

019egi


Beko Basketbol Ligi’nin yıldızlarını buluşturacak olan “Beko All Star 2013” organizasyonu 20 Ocak 2013 Pazar günü İstanbul Fenerbahçe Ülker Arena’da düzenlenecek.
ecblank
Beko Basketbol Ligi’nin yıldızları Beko All Star 2013’de buluşuyor. 20 Ocak 2013 Pazar günü gerçekleştirilecek olan All Star organizasyona bu sene Fenerbahçe Ülker Arena ev sahipliği yapacak.

2013 yılının ilk basketbol organizasyonlarından birisi olacak olan Beko All Star, ligin yıldız oyuncularını özel gösteri maçı çerçevesinde bir araya getirecek. İzleyenlerin tam bir basketbol şöleni yaşayacağı bu özel organizasyonda yer alacak oyuncular ise basketbol severlerin oyları ile belirlenecek. Öte yandan All Star biletleri de kısa bir süre sonra biletix tarafından satışa sunulacak.

Oylama Facebook Üzerinden Yapılacak
Bu yıl ilk defa facebook üzerinden yapılacak oylama süreci 21 Aralık 2012 Cuma günü başlarken, 11 Ocak 2013 Cuma sona erecek. Her pozisyonda 10 oyuncunun yer alacağı oylamada, basketbolseverler facebook.com/tbltbfadresinden en beğendiği ve sahada görmek istediği oyunculara oy verebilecek.

Oylama sonucu ve All Star kadroları 15 Ocak 2013 Salı günü yapılacak basın toplantısı ile kamuoyuna duyurulacak. All Star 2013’de forma giyecek ve yer alacak tüm oyuncular ise 19 Ocak Cumartesi günü basına açık olarak yapılacak idmanda bir araya gelecekler.

Beko Basketbol Ligi’nin yıldız oyuncularından oluşacak olan Yerli ve Yabancı Yıldızlar Karması özel gösteri maçında karşılaşırken, smaç ve 3 Sayı yarışmasında ise oyuncular tüm hünerlerini sergileyecek. All Star maçı ve yarışmaların yanı sıra konser, dans gösterileri ve özel şovlarla bu özel gün daha da renklenecek.


TBF
"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.
_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
24 Aralık 2012       Mesaj #2
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye
Beko All Star 2013 Oylaması Başladı

Beko Basketbol Ligi’nin yıldızlarını buluşturacak olan Beko All Star’da oylama süreci facebook üzerinden başladı.

ecblank
20 Ocak 2013 Pazar günü Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da düzenlenecek olan Beko All Star maçında mücadele edecek 24 oyuncuyu bu sene de basketbol severlerin oyları belirleyecek.

0172?OpenElement&ampFieldElemFormatjpg

Basketbol severlerin vereceği oylarla oluşturulacak olan yıldızlar kadrosu, All Star gününe özel gösteri maçı çerçevesinde karşı karşıya gelecek. Yarışmalar, dans gösterileri, smaç şovlar ve sürprizlerle süslenen All Star'da halk oylamasına katılan basketbol severler aynı zamanda çeşitli hediyeler kazanma şansına da sahip olacak.

Beko All Star 2013'de Türkler Karması ve Yabancılar Karması mücadele edecek. Oylamaya katılan sporseverler her kategori için bir kez oy kullanabilecek. Oylama sonrasında her kategoriden birinci sırada yer alan oyuncular oylanan kategoriye ait takımda forma giyecek.

Oylama başladıktan sonra haftanın ödül kazananları ile birlikte sıralamada önde giden oyuncular, oylama tamamlanana kadar her cuma günü, Türkiye Basketbol Federasyonu’nun resmi internet sitesi ile Facebook sayfasından siz değerli basketbol severlere duyurulacak.

Oylamaya Katılanlar Kazanacak
Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından yönetilen Beko Basketbol Ligi resmi Facebook sayfası üzerinden gerçekleştirilecek olan oylamaya katılan basketbol severler aynı zamanda çeşitli hediyeler kazanma şansını da yakalayacak. Halk oylamasında her hafta;

-51. 151. 251. 1001. oyu kullanan katılımcılar, BEKO All-Star karşılaşmasına 2’şer adet maç bileti,
-70. 470. 870. oyu kullanan katılımcılar BEKO Katı Meyve Sıkacağı,
-202. 502. ve 902. oyu kullanan katılımcılar, BEKO All-Star çantası hakkı kazanacak.

Nasıl Oy Kullanacaksınız?
Öncelikle Facebook’ta bir kullanıcı hesabınızın olması gerekmektedir. Resmi sayfamız olan www.facebook.com/tbltbf’deki All-Star oylaması uygulamamızı kabul edip, sayfayı beğendikten sonra oylamaya geçebilirsiniz. 5 Türk + 5 Yabancı oyuncu pozisyonu belirledikten sonra “Seçtiğiniz Adaylar İçin Oyunuzu Kullanın” butonuna tıklayarak oylamanızı tamamlayabilirsiniz.

Oylamaya geçmek için tıklayınız.

TBF
"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.
_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
16 Ocak 2013       Mesaj #3
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye
Beko All Star 2013 Kadroları Açıklandı
15.01.2013 11:26

Türkiye Basketbol Federasyonu'nun resmi Beko Basketbol Ligi Facebook sayfasından kullanılan oylarla belirlenen Beko All Star 2013'ün kadroları duyuruldu.

Beko Basketbol Ligi’nin yıldızlarını buluşturacak olan “Beko All Star 2013” organizasyonu 20 Ocak 2013 Pazar günü İstanbul Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da düzenlenecek. 2013 yılının ilk basketbol organizasyonlarından birisi olacak olan Beko All Star, ligin yıldız oyuncularını özel gösteri maçı çerçevesinde bir araya getirecek.

Beko All-Star 2013’te forma giyecek yabancı ve Türk yıldızların kadroları bugün Ritz Carlton Hotel’de düzenlenen basın toplantısıyla kamuoyuna açıklandı. Toplantıda söz alan isimler organizasyonla ilgili açıklamalarda bulundu.

0322?OpenElement&ampFieldElemFormatjpg

Ali Özsoy (Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Sekreteri):
Artık Beko All Star geleneksel hale geldi. 2008’den sonra ilk kez İstanbul’a dönüyoruz. 2009’da İzmir, 2010’da Kayseri, 2011’de Ankara, 2012’de de bu organizasyonu Trabzon’da gerçekleştirdik. Çok yoğun bir tempoda geçen Beko Basketbol Ligi için güzel ve renkli bir mola olacak. Ligi oluşturan takımlarımız uluslararası arenada da yollarına devam ediyorlar. Turkish Airlines Euroleague’de Anadolu Efes, Beşiktaş ve Fenerbahçe Ülker; Eurocup’ta Banvit ve Galatasaray Medical Park; EuroChallange Cup’ta Pınar Karşıyaka ve Tofaş takımları mücadelelerini sürdürüyor. Onların yoğun programları arasında artık geleneksel hale gelen All Star hoş bir mola olacak. Bu seneki organizasyon büyük bir rağbet gördü. Bu sabah itibarıyla 10 bin biletten fazlasının satıldığını söyleyebilirim. Bu güzel organizasyonu yerinde görmek isteyen basketbolseverlerin acele etmeleri gerekiyor. Kulüplerimize, teknik ekiplere ve oyuncular çok teşekkür ediyoruz. Ligimizin sponsoru Beko bizimle yıllardır beraber; ligin buraya gelmesinde onların da büyük katkıları var. Aynı şekilde bu organizasyonda yayıncı kuruluş olarak yer alan Digitürk’e ve diğer sponsorlarımız Spor Toto, Acıbadem, Molten ve adidas’a teşekkürü bir borç biliyoruz.

11800?OpenElement&ampFieldElemFormatjpg

Can Duraslan (TBF Organizasyonlar Direktörü):
Beko All Star 2013’te birçok yenilik bizleri bekliyor. Bugüne kadar oyuncuları web sitesi üzerinden seçiyorduk. Bunu sosyal medyaya taşıdık ve oylamayı facebook’tan yaptık. Oylama 21 gün sürdü. 15 bin kadar ziyaretçi 120 bin oy kullandı. En çok oyu alan basketbolcular Emir Preldzic ve Sashu Vujacic oldu. Oy kullanan katılımcılara da Beko ile beraber küçük hediyeler vardık. 19 Ocak cumartesi günü bir yenilik daha yapacağız ve her iki takımın idmanına TBF’nin resmi twitter ve facebook katılımcılarından 100 kişiyi bunu davet edeceğiz. MVP seçiminde de sosyal medyanın payı olacak.

42E32?OpenElement&ampFieldElemFormatjpg

Ayhan Özgümüş (TBF Erkek Ligleri Direktörü):
Oylamaya katılım çok iyiydi, seçilen kadro inanılmaz güzel. Bir iki detay vermek istiyorum. Pozisyonunun en çok oyunu olan Gasper Vidmar, sakatlığı nedeniyle yer alamayacak. Tüm kulüplerimize teşekkür ediyoruz. Dünyada basketbolun 3 çekim merkezinden biri olma yolundaki stratejiler ve kulüplerin yaptığı değerli katkılar All Star’da görünecektir.

82F4C?OpenElement&ampFieldElemFormatjpg

Sasha Vujacic (Anadolu Efes oyuncusu):
All Star organizasyonuna seçildiğim için mutluyum, burada yer almak büyük bir onur. Bu üst düzey organizasyonda ikinci kez yer alacağım. Umarım çok eğlenceli ve keyifli bir organizasyon olur. Bizim açımızdan yoğun tempoyu bir anlamda unutup keyifli vakit geçireceğiz. Bence güçlü bir kadromuz var. Her pozisyonda kariyerleri belli güçlü oyuncular var. Bu da aynı zamanda ligin kalitesini gösteriyor. Bize oy veren tüm basketbolseverlere teşekkür ediyoruz.

12342C?OpenElement&ampFieldElemFormatjpg

Dusko Savanovic (Anadolu Efes oyuncusu):
All Star’ın parçası olmak onur verici. Her yıl 1 kez böylesine güzel bir fırsat yakalıyoruz. Umarım keyifli bir gün geçiririz. Güzel bir etkinlik olacak. Taraftarlara ve oy kullananlara çok teşekkür ediyorum. Son derece iyi bir takımımız var, geçen yıl olduğu gibi bu sene de kazanacağız.

20 Ocak Pazar günü Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da düzenlenecek organizasyonun yerli ve yabancı kadroları şu şekilde oluştu;

Türk Yıldızlar Kadrosu:
  • PG - Ender Arslan - Galatasaray Medical Park
  • PG - Kenan Sipahi - Tofaş
  • SG - Ömer Onan - Fenerbahçe Ülker
  • SG - Sinan Güler - Anadolu Efes
  • SF - Emir Preldzic - Fenerbahçe Ülker
  • SF - Serhat Çetin - Beşiktaş
  • PF- İlkan Karaman - Fenerbahçe Ülker
  • PF - Kerem Gönlüm - Anadolu Efes
  • PF - İzzet Türkyılmaz - Banvit
  • PF - Furkan Aldemir - Galatasaray Medical Park
  • C - Semih Erden - Anadolu Efes
  • C - Ersin Dağlı - Galatasaray Medical Park
Antrenör: Ufuk Sarıca

Yabancı Yıldızlar Kadrosu:
  • PG - Bo McCalebb - Fenerbahçe Ülker
  • PG - Jordan Farmar - Anadolu Efes
  • PG - Robert Dixon - Pınar Karşıyaka
  • SG - Aleksander Vujacic - Anadolu Efes
  • SG - Kirk Penney - TED Ankara Kolejliler
  • SF - David Hawkins - Galatasaray Medical Park
  • SF - Bojan Bogdanovic - Fenerbahçe Ülker
  • PF - Dusko Savanovic - Anadolu Efes
  • PF - Charles Davis - Banvit
  • PF - Jermareo Davidson - Antalya Büyükşehir Belediyesi
  • C - Joey DorseyRoyal Halı G.Antep BŞB.
  • C - Alade Aminu - Pınar Karşıyaka
Antrenör: Orhun Ene

Antrenörler Ene ve Sarıca
Bu sezon takımları oldukça iyi grafik çizen Ufuk Sarıca ve Orhun Ene de antrenör olarak sahada yer alacak. Daha önce All-Star organizasyonlarında oyuncu olarak boy gösteren ikili genç yaşlarına karşın antrenörlükte de oldukça başarılı yönetimler sergiliyor. Banvit’in başarısındaki en önemli etkenlerden biri olan Orhun Ene yabancı yıldızlara antrenörlük yaparken Pınar Karşıyaka’nın yeniden ligin kuvvetli takımlarından biri olmasını sağlayan Ufuk Sarıca da Türk yıldızların başında sahaya çıkacak.

Smaç ve 3 Sayı Yarışmaları Katılımcıları Açıklandı
Beko All-Star 2013’te yıldız karmalarının müsabakasının yanı sıra 3 sayı ve smaç yarışmaları da düzenlenecek. Her yıl büyük ilgi görün smaç yarışmasında bu sene birbirinden iddialı 5 isim boy gösterecek. Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden John Edward Prince, Banvit’ten Keith Simmons, Fenerbahçe Ülker’den İlkan Karaman, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden Jermario Davidson ve Rodney Carney basketbolseverlere unutamayacakları anlar yaşatacak.

Smaç Yarışması Katılımcıları:
  • John Edward Prince - Mersin Büyükşehir Belediyesi
  • Keith Simmons - Banvit
  • İlkan Karaman - Fenerbahçe Ülker
  • Jermareo Davidson - Antalya Büyükşehir Belediyesi
  • Rodney Carney -Antalya Büyükşehir Belediyesi
3 Sayıda Çekişme Büyük
En az smaç yarışması kadar büyük merakla beklenen 3 sayı yarışmasında da nefesler tutulacak. Beko Basketbol Ligi’nin en keskin şutörleri bu unvana sahip olmak için kıyasıya bir mücadeleye tutuşacak., Aliağa Petkim’den Lionel Chalmers, Pınar Karşıyaka’dan Jon Diebler, Erdemir’den Melih Mahmutoğlu, Türk Telekom’dan Daniel Harris Brown, Hacettepe Üniversitesi’nden Ogün Sevinç ve Beşiktaş’tan Patrick Christopher’ın katılacağı 3 sayı yarışması bir anlamda ligin en iyi şutörünü de tescilleyecek.

3 Sayı Yarışması Katılımcıları:
  • Lionel Chalmers -Aliağa Petkim
  • Jon Diebler - Pınar Karşıyaka
  • Melih Mahmutoğlu -Erdemir
  • Daniel Harris Brown - Türk Telekom
  • Ogün Sevinç - Hacettepe Üniversitesi
  • Patrick Christopher - Beşiktaş
Yıldızlar Şut Yarışması
Bu sene Beko All Star'ın yeniliklerinden biri de Yıldızlar Şut Yarışması olacak. Efsane olmuş basketbolcularla birlikle Beko Basketbol Ligi ve Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi oyuncuları şut yarışmasında birbirleriyle yarışacaklar. Katılımcılar ise şu şekilde; Levent Topsakal, Hüsnü Çakırgil, Harun Erdenay, Serdar Apaydın, Birsel Vardarlı, Şaziye İvegin, Gülşah Akkaya, Romain Sato, Willie Solomon ve Jordan Theodore.

Maçın MVP’si Facebook ve Twitter Üzerinden Belirlenecek
Türk ile Yabancı yıldızların karşılaştığı Beko All Star maçının “En Değerli Oyuncusu” oylamasında ise bu sene bir yeniliğe gidildi. Her sene basın mensuplarının oylarıyla belirlenen Beko All Star’ın MVP ödülü için bu sene taraftarlar da oy kullanabilecek.

1625C8?OpenElement&ampFieldElemFormatjpg

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun resmi Twitter hesabı @TBForgtr’nin takipçilerinin maç sırasında #BekoAllStarMVP hashtag’ini kullanarak MVP ödülünün sahibi olmasını istedikleri oyuncunun tam ismini yazmaları Twitter üzerinden oy kullanmaları için yeterli olacak.

172672?OpenElement&ampFieldElemFormatjpg

Facebook kullanıcıları ise Türkiye Basketbol Federasyonu’nun resmi Beko Basketbol Ligi Facebook sayfası olan facebook.com/tbltbf adresindeki anket üzerinden oylarını verebilecekler. Yüzde 50’si basın mensuplarının, yüzde 50’si ise basketbolseverlerin oylarıyla belirlenecek olan MVP ödülü maçın hemen ardından sahibini bulacak.

Hadise İzleyeleri Coşturacak
Beko All Star 2013 organizasyonunda basketbolseverler Türk pop müziğinin yıldız isimlerinden olan Hadise’yi canlı dinleme şansı bulacaklar. 20 Ocak 2013 Pazar günü İstanbul Fenerbahçe Ülker Arena’da gerçekleştirilecek olan bu büyük organizasyonda Hadise, izlemeye gelenlere ve ekran başındakilere şarkılarıyla unutulmaz anlar yaşatacak. Hadise daha önce 2009 yılında İzmir’de gerçekleştirilen Beko All Star’da da müthiş bir konser vermiş ve şarkılarıyla basketbolseverleri coşturmuştu.

Nets’in Kızları Nefes Kesecek
Beko All Star 2013 organizasyonunda basketbolseverler Brooklynettes ve BrooklyKnight’ın dansları ve şovları ile coşacak. NBA takımlarından New Jersey Nets’in geçtiğimiz sezon sonunda Brooklyn’e taşınma kararı almasının ardından yeniden yapılanmaya gitmesiyle oluşturduğu dans grubu ve yeni maskotu Beko All Star’da dansları ve özel şovları ile organizasyona heyecan katacak. Brooklyn Nets'in maçları dışında NBA organizasyonlarında da performans sergileyen Brooklynettes dans grubu en son Brezilya'daki NBA 3X turnuvasında da yer almıştı. Takımın yeni maskotu BrooklyKnight ise Spider-Man, Thor, Iron Man, Captain America X-Man ve Hulk gibi karakterlerin yaratıcısı Marvel tarafından tasarlanan ilk NBA maskotu olma özelliği taşıyor.

Action Team de Sahne Alacak
20 Ocak Pazar günü Fenerbahçe Ülker Arena’da düzenlenecek olan Beko All Star 2013’de “Action Team” yapacağı gösterilerle organizasyonu renklendirecek. Saat 13:30’da başlayacak olan bu büyük organizasyonda Action Team yapacağı birbirinden zorlu hareketler ve gösterilerle izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşatacak.

Beko All Star 2013 Programı
20 Ocak Pazar günü Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da düzenlenecek olan Beko All Star 2013’ün detaylı programı açıklandı. Buna göre 19 Ocak Cumartesi günü saat 16:00 ile 18:00 arasında basın mensupları takımların idmanını takip edebilecek, akabinde de saat 19:30’da Gayrettepe Polat Renaissance Hotel’de organizasyonun resepsiyonu yapılacak.

Beko All Star 2013’ün detaylı programı şu şekilde oluştu;

19 Ocak Cumartesi 2013
16:00-17:00 Türk Yıldızlar Antrenman (Ülker Sports Arena)
17:00-18:00 Yabancı Yıldızlar Antrenman (Ülker Sports Arena)
19:30 Resepsiyon (Gayrettepe Polat Renaissance Hotel)

20 Ocak Pazar 2013
12:30 Kapı Açılış
13:30-14:00 3 Sayı Yarışması
14:00-14:40 Smaç Yarışması
14:50-15:00 Yıldızlar Şut Yarışması
15:15 All Star Maçı Başlangıcı
16:00-16:15 Hadise Konseri
17:05 MVP Ödülünün Verilmesi

TBF
"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.
_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
21 Ocak 2013       Mesaj #4
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye
Beko All-Star Üç Sayı Yarışması Galibi; Kirk Penney
20.01.2013 14:03


Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da gerçekleştirilen Beko All-Star 2013, Üç Sayı Yarışmasını TED Ankara Kolejliler’den Kirk Penney kazandı.
ecblank

0142?OpenElement&ampFieldElemFormatjpg

Üç sayı yarışmasına Aliağa Petkim’den Lionel Chalmers, Erdemir’den Melih Mahmutoğlu, Pınar Karşıyaka’dan Jon Diebler, Türk Telekom’dan Daniel Harris Brown, Hacettepe Üniversitesi’nden Ogün Sevinç, TED Ankara Kolejliler’den Kirk Penney ve Olin Edirne’den Bekir Yarangüme katıldı.

Eleme turunda TED Ankara Kolejliler’den Kirk Penney 22 puan, Olin Edirne’den Bekir Yarangüme 17 puan veHacettepe Üniversitesi’nden Ogün Sevinç 15puan toplayarak finale kaldı. Pınar Karşıyaka’dan Jon Diebler 14 puan, Erdemir’den Melih Mahmutoğlu 13 puan ve Aliağa Petkim’den de Lionel Chalmers 11 puan ile üç sayı yarışmasına eleme turunda veda ettiler.

İlk turda 22 puan toplayan Kirk Penney, finalde de 18 puanla ilk sırayı aldı. Finalde Ogün Sevinç 17 puan ve Bekir Yarangüme de 11 puanda kaldı.

Beko All-Star 2013 üç sayı yarışmasını kazanan TED Ankara Kolejliler’den Kirk Penney’e ödülünü TBF Disiplin Kurulu Başkanı İmran Işıldar sundu.

53708?OpenElement&ampFieldElemFormatjpg

24468A?OpenElement&ampFieldElemFormatjpg

423B56?OpenElement&ampFieldElemFormatjpg

5838A0?OpenElement&ampFieldElemFormatjpg

823510?OpenElement&ampFieldElemFormatjpg
"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.
_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
21 Ocak 2013       Mesaj #5
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye
Smaç Yarışmasını İzzet Türkyılmaz Kazandı
20.01.2013 14:39


Beko All-Star 2013 organizasyonun en dikkat çeken etkinliği olan smaç yarışmasını Banvit’ten İzzet Türkyılmaz kazandı.
ecblank

0144?OpenElement&ampFieldElemFormatjpg

Smaç yarışmasına Pınar Karşıyaka’dan Alade Aminu, Banvit’ten İzzet Türkyılmaz, Fenerbahçe Ülker’den İlkan Karaman ve Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden Warren Carter katıldı.

Beko All-Star organizasyonun en keyifli etkinliğinin ilk turunda Pınar Karşıyaka’dan Alede Aminu 142 puan ve Banvit’ten İzzet Türkyılmaz 136 puanla finale yükselirken, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden Warren Carler ile Fenerbahçe Ülker’den İlkan Karaman ise elendi.

Büyük bir heyecana sahne olan final bölümünde ise Banvit’ten İzzet Türkyılmaz 148 puanla smaç yarışmasını kazanırken, Alede Aminu ise 143 puanla ikinci oldu.

Beko All-Star 2013 smaç yarışmasını kazanan İzzet Türkyılmaz’a ödülünü TBF Disiplin Kurulu Başkanı İmran Işıldar sundu.

5333E?OpenElement&ampFieldElemFormatjpg

303316?OpenElement&ampFieldElemFormatjpg
"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.
_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
21 Ocak 2013       Mesaj #6
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye
Beko All-Star 2013’te Yıldızlar Şut Yarışması Düzenlendi
20.01.2013 15:01


Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da düzenlenen Beko All-Star 2013 organizasyonunda Yıldızlar Şut Yarışması düzenlendi.

ecblank
08A?OpenElement&ampFieldElemFormatjpg

Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da düzenlenen Beko All-Star 2013 organizasyonunda Yıldızlar Şut Yarışması düzenlendi.

Birinci takımı Hüsnü Çakırgil, Birsel Vardarlı, Jordan Thedore, ikinci takımı Levent Topsakal, Şaziye İvegin, Lionel Chalmers ve üçüncü takımı da Serdar Apaydın, Esra Şencebe ve Daniel Ewing oluşturdu.

İstasyonları 37 saniyede tamamlayan Serdar Apaydın, Esra Şencebe ve Daniel Ewing’in takımı birinci olurken, Levent Topsakal, Şaziye İvegin, Lionel Chalmers’ın takımı 57 saniye ile ikinci ve Çakırgil, Birsel Vardarlı, Jordan Thedore’un oluşturduğu takımla 1:43 saniye ile üçüncü oldu.

Yıldızlar Şut Yarışmasını kazanan Serdar Apaydın, Esra Şencebe ve Daniel Ewing’in oluşturduğu takıma ödülü Türkiye Basketbol Federasyonu Asbaşkanı Akın Suel sundu.

42DE8?OpenElement&ampFieldElemFormatjpg
"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.
_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
21 Ocak 2013       Mesaj #7
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye
Beko All-Star 2013 Coşkusu İstanbul’u Salladı
01/20/2013 05:18 PM


ecblank
Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da düzenlenen Beko All-Star 2013 organizasyonunda Yabancı Yıldızlar Karması, Türk Yıldızlar Karmasını 116-115’lik skorla mağlup etti.

0160?OpenElement&ampFieldElemFormatjpg

Yabancı Yıldızlar Karması’nda Sasha Vujacic 20 sayı- 4 ribaund, Dusko Savanovic 13 sayı- 6 ribaund ve Joey Dorsey ile Alade Aminu da 12’şer sayıyla maçı tamamladı. Türk Yıldızlar Karması’nda ise Semih Erden 19 sayı- 10 ribaund, İzzet Türkyılmaz 16 sayı- 6 ribaund ve Ersin Dağlı da 13 sayı- 9 ribaundla mücadeleyi noktaladı.

Yabancı Yıldızlar Karması mücadelenin maçında Dusko Savanovic ile Joey Dorsey ikilisiyle sayılar buldu ve 5.dakikada durumu 11-16’ya getirdi. İlk periyotu 27-25 önde tamamlayan Türk Yıldızlar Karması, Ersin Dağlı, Nedim Yücel ve Semih Erden’in sayılarıyla skoru 48-43 yaptı. Beko All-Star 2013 mücadelesinde ilk yarı, Türk Yıldızlar Karması’nın 56-55 üstünlüğüyle tamamlandı. Üçüncü periyotta Türk Yıldızlar Karması, rakibinin üç sayı çizgisinin gerisinden bulduğu sayılara Semih Erden ve İzzet Türkyılmaz ile karşılık verdi. Üçüncü periyotu 88-88 eşitlikle tamamlanan mücadelede son 10 dakikalık bölüm birbirinden güzel hareketlere sahne oldu. Yabancı Yıldızlar Karması, maçtan da 116-115 galibiyetle ayrılmayı başardı.

Mücadelenin en değerli oyuncusu, Yabancı Yıldızlar Karması’nda mücadele eden Joey Dorsey seçildi. oyuncuya ödülünü Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel ve Arçelik A.Ş. Genel Müdürü Levent Çakıroğlu sundu.

SALON: Fenerbahçe Ülker Sports Arena

TÜRK YILDIZLAR KARMASI (115): Barış Ermiş 11 (10 asist), Semih Erden 19 (10 ribaund), Nedim Yücel 6 (8 ribaund), İzzet Türkyılmaz 16 (6 ribaund), Serhat Çetin 2 (4 asist), Ermal Kurtoğlu 13 (5 ribaund), Kenan Sipahi 2, Sinan Güler 11 (2 ribaund- 2 asist), Ender Erslan 6 (5 asist), Ersin Dağlı 13 (9 ribaund), İlkan Karaman 12 (3 ribaund), Emir Preldzic 4 (4 asist)

YABANCI YILDIZLAR KARMASI (116): Bo McCalebb 6 (7 asist), Jordan Farmar 13 (4 asist), Kirk Penney 4, Sasha Vujacic 20 (4 ribaund), Charles Davis 8 (4 ribaund), Joey Dorsey 12 (8 ribaund- 2 asist), Alede Aminu 12, Bobby Dixon 3 (3 asist), Dusko Savanovic 13 (6 ribaund), Jermareo Davidson 8, David Hawkins 10 (4 asist), Bojan Bogdanovic 6

1.PERİYOT: 27-25
2.PERİYOT: 29-30
3.PERİYOT: 32-33
4.PERİYOT: 28-25

63338?OpenElement&ampFieldElemFormatjpg

29353A?OpenElement&ampFieldElemFormatjpg

514DD4?OpenElement&ampFieldElemFormatjpg
"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.

Benzer Konular

12 Ekim 2012 / Kral_Aslan Spor
15 Mart 2012 / _Yağmur_ Arşive Kaldırılan Konular
20 Ocak 2014 / _Yağmur_ Arşive Kaldırılan Konular