Arama

Astroloji - Fallar - Yay - Tek Mesaj #1211

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2012       Mesaj #1211
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
ask sol
Yay Burcu Günlük Aşk Falı

25 Aralık 2012
Günün ilk yarısında duygusal açıdan kendinizi dengeli hissedeceksiniz ve iyimser etkileraltında olacaksınız. Sevdiğiniz insanla düşüncelerinizi paylaşabilir ve karşılıklı fikiralışverişlerinde bulunabilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise duygusal bir karmaşayaşama ihtimaliniz olabilir. Duygusal hayatınıza ilişkin huzursuzluklar ve sizi sıkacakgelişmeler olabilir. Duygularınızı daha çok kendinize saklayacaksınız ve küçük sorunları içinizde büyütebilirsiniz.


is sol
Yay Burcu Günlük İş Falı

25 Aralık 2012
İş yaşamınızda güne olumlu bir başlangıç yapacaksınız ve beklentilerinizi olumlu olarak değerlendirebileceksiniz. Enerjiniz olumlu ve sizde bunu iyi olarak kullanabileceksiniz.Planlarınız sizin istediğiniz şekilde yürüyecektir. Öğlden sonraki saatlerde ise işinizle ilgiliolarak kendinizi isteksiz hissedebilirsiniz ve bazı işlerinizi erteleyebilirsiniz. Gerektiğinden fazla detayla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz ve dikkatiniz dağılabilir. Sizin dışınızda gelişecek sorunlar keyfinizi kaçırabilecektir.


para sol
Yay Burcu Günlük Para Falı

25 Aralık 2012
Sabah saatleri size maddi kazançlar getirici bazı fikirler üretebilirsiniz ve bu konuda kararlı hareket edeceksiniz. Öğleden sonra ise maddi bazı endişeler yaşama ihtimaliniz olacaktır.


dikkat sol
Yay Burcu Günlük Dikkat Falı

25 Aralık 2012
Eğer bugün yeni bir başlangıç yapacaksınız ve girişimde bulunacaksınız sabah saatlerini tercih etmeniz sizin için daha doğru olacaktır.