Arama


_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2012       Mesaj #214
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Erkeklerde Sakal Çıkarma Yöntemleri

Kategori: Erkek Sağlığı Bilgiler Tags: erkeklerde sakal sorunu, sakal bıyık çıkarma, sakal çıkarma yöntemleri, sakal nasıl gürleşir, sakalı gürleştirme yöntemleri, sakalları çıkarmak için, saklları çıkarmak için, sarımsak sakal çıkarırmı
Birinci Yol
5 068b87c44966f075a5c4a2bd5bc9b9d1b c1b61f19b462183cac97dcd3aa390a8f
Günümüzde çoğu erkeğin sorunu olan ve kesin bir çözümü bulunmayan köselik problemini gidermek için başvurulacak çözüm doğal karışımlarda aranmalıdır.
Öncelikle bilinmesi gereken, 17 yaşına dek sakalın çıkmayışının giderilmesi gereken bir rahatsızlık olmadığıdır. Ancak 17-20 yaşları arasında köselik problemi devam ederse bu bir rahatsızlık olarak sayılabilir ve giderilmesi için çözümlere başvurulabilir.
Sarımsak ile Sakal Çıkarma


Sarımsağın surata sürülmesi daha çok gür sakalın değil, sakalın temelini sağlayacak tüylerin çıkmasını sağlar. Hiçbir tüylenme yoksa başvurmanız gereken ilk yöntem yüzünüze sarımsak sürmek olmalıdır. Alternatif tıpta etkisi tam olarak kanıtlanmamış bu yöntemi uygularken yüzünüzde yanma hissi oluşursa yüzünüzü bol su ile durulayın ve yöntemi bir daha uygulamayın.
Badem Yağı ile Sakal Çıkarma


Badem yağı sakal çıkarmada etkili bir yöntem değildir. Daha çok sakal ve bıyığın parlamasını amaçlayan kimseler badem yağı sürerler.
Tıraş Yöntemi ile Sakal Çıkarma


Tıraş olmak sakalın gürleşmesi konusunda etkili bir yöntemdir. Fakat zamanla halk içinde yaygınlaşmış olan tüyleri tersten alarak sakal çıkarma şeklinde bir yöntem mevcut değildir. Aksine zararlı olan tersine tıraş, yüzünüzü tahriş eder ve minik yaraların oluşmasına neden olur.

İltihap kapma tehlikesini de beraberinde getiren tersine tıraş yöntemini uygulamanız, çıkan sakallarınızı da kaybetmenize neden olabilir. Uygulanmasında zarar bulunmayan yöntem, doğru bir şekilde tıraş olunmasıdır.Uyguladığınız yöntemlere rağmen 3-4 ay içerisinde sakallarınızda gürleşme olmadıysa bir hekime başvurmanızda yarar vardır.
İkinci Yol

2011 2012 erkek sac modelleri2
Size pek fazla bilinmeyen bir yöntemi anlatalım. Bu yöntem hem saç hem de sakal çıkarmada denenmiş etkili bir yöntemdir.

İhtiyacınız olanlar :
* Biraz buz
* Birkaç diş sarımsak
* Temiz bir yüz

Yüzünüzü güzelce yıkadıktan sonra buzları teninizde biraz gezdiriyorsunuz.Daha sonra sarmısakları ortadan ikiye kesip yüzünüzü tahriş edicek kadar bastırıp kan akar gibi kızarana kadar sürüyorsunuz. Bu işlemi birkaç kez yaptığınızda sakallar siyah olarak çıkacaktır.Bu yöntem kelliğe bile çözümdür.Tahriş etmesi yüzünden pek tercih edilmiyor olsada deneyenler olumlu sonuçlar almıştır.