Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
11:21, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Salı, 10 Şubat 2026 - 11:23
Arama
MaviKaranlık Forum
Koray Alarslan
-
Tek Mesaj #1
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2013
Mesaj
#1
Kayıtlı Üye
KORAY ALARSLAN- PİYANO/ROCK KLAVYE
1980 yılında İstanbul'da doğdu. 1997 'de Kadıköy Ticaret Lisesi, ardından Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun oldu.
Müziğe 13 yaşında davul çalarak başladı. 1995 yılında 'Why Black' grubunu kurdu ve iki yıl bu grupla çalıştı. 1997'de Why Black'in dağılmasından bir süre sonra davulu bıraktı, klavyeli çalgılar ve kompozisyona yöneldi.1999'da progressive metal grubu 'Comma'ya dahil oldu. 1 yıl kadar Comma ile çalıştıktan sonra, 2000 yılı başında bu gruptan ayrılarak, 'Battlorn' grubuna girdi. Grubun 2001 yılında yayınlanan 'Long Way From the Dark' EP'sinde çaldı.
2004 yılında gitarist Cem Köksal ile çalışmaya başladı. 2005'te Northern Lights grubunun kadrosuna dahil oldu. Grupla Monsters Of Rock (Romanya) ve Rock the Borders (Ermenistan) festivallerine katıldı. Aynı yıl Cem Köksal ile Coca Cola Soundwave organizasyonu kapsamında 12 ili kapsayan bir Türkiye turnesine çıktı. Bu turnede Cem Köksal, Çağatay Ateş (Objektif, Whisky), Alpay Şalt, (Yüksek Sadakat, Whisky) ve Koray Alarslan (Northern Lights)'dan oluşan kadroya vokalde Murat İlkan (Pentagram, Mezarkabul) eşlik etti. Ertesi yıl Cem Köksal ve ekibi aynı organizayona tekrar davet edildi. 2006 yılındaki turnede gruba solist olarak Joe Lynn Turner (Deep Purple, Rainbow) dahil oldu. Bu turnenin Bursa ayağı canlı kaydedilerek 'Live!! Feat. Joe Lynn Turner' adıyla albüm ve DVD olarak yayınlandı.Aynı yıl içerisinde Northern Lights ile 'Return To Logan's End' albümünün kayıtlarına başladı.
2007'de Cem Köksal'la, solistliğini caz sanatçısı Şenay Lambaoğlu'nun yaptığı albümü 'Siyah Beyaz Masallar'ı kaydetti. 2008 yılında Cem Köksal ve Joe Lynn Turner ile mini bir Türkiye turnesi daha gerçekleştirdi. 2009 başında Northern Lights?ın prodüktörlüğünü Yuri Ryadchenko'nun üstlendiği 'Return to Logan's End' adlı albümü , Saf Prodüksüyon / EMI etiketiyle yayınlandı. Alp Zey'in 2010 tarihli ''Her Şeyi Unut'' albümünde klavyeleri çaldı ve düzenlemelerde yer aldı.
Halen grubu Gölge Hayat ile müzik hayatına devam etmektedir.
Diskografi:
Battlorn /Long Way From The Dark (2001)
Cem Köksal Feat. Joe Lynn Turner / Live (2006)
Cem Köksal /Siyah Beyaz Masallar (2007)
Northern Lights / Return To Logan?s End (2009)
Alp Zey / Alp Zey (2010)
Gölge Hayat - Gölge Hayat (2012)
Cem Köksal Feat. Joe Lynn Turner /Live (2006) DVD
Kaynak
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Cevapla
Kapat
Saat: 11:23
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen
tıklayınız
.
Son Mesajlar
Yenile
Yükleniyor...