Arama

Astroloji - Fallar - Yay - Tek Mesaj #1262

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2013       Mesaj #1262
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
15 ŞUBAT 2013 YAY BURÇ YORUMU

(22 Kasım - 21 Aralık ) yay

Gezegeni
: Jüpiter
Grup
: Ateş
Uğurlu Rengi : Mor
Uğurlu Sayısı
: 5
Uğurlu Taş
: Turkuaz
Uğurlu Gün
: Perşembe

Sevgili Yaylar saat 05:35-12:07 arasında etkili olacak Ay-Boşluk süresince, bireysel çıkışlarda bulunmaya, gönlümüzce hareket edip arzularımıza ulaşmaya çalışsak da, bir şeyler yolumuza engel çıkarabilir. Durum böyle olunca biz de buna tepkide bulunmak isteriz. Ancak pek yeri ve zamanı değildir. Tahammüllü olmak, aklı başında hareket etmek lazımdır. Boşluk etkisi altında yarım kalan işler kolaylıkla bitirilir.

Saat 12:07 sonrası Boğa burcunda ilerleyecek Ay, huzurun önemini vurguluyor. Çalışma hayatında veya nasıl şartlar altında yaşıyorsak yaşayalım güven içinde olma, kazançlı çıkma, uzun vadeli kılma, istikrarlı yaşama ihtiyacımız bir hayli önemli hale geliyor. Ancak iştahımız da bir hayli yükseliyor. Bu iki gün boyunca özellikle kilo alma sorunu olanların sebze ve meyve ağırlıklı beslenmelerinde yarar var.

Saat 17:12 Ay-Neptün olumlu görünümü hayata bakış açımıza ve içinde bulunduğumuz duruma göre farklı hissedişlere sebep olsa da, genel olarak huzura olan ihtiyacımız öne çıkar. Hayatın güzel olduğunu düşünmemizde yardımcıdır. En azından öyle düşünmeye çalışmamızda destek olur.

Saat 20:17 Mars-Pluto olumlu etkileşimi, paranızı değerlendirme biçiminizden, harcama şeklinize kadar, aile hayatınızdan, alışkanlıklarınıza kadar geniş bir alan üzerinde kararlı, iradenize sahip, ciddi anlamda gözden geçirmelerde bulunmanız yönünde destekleyicidir. Uzun zamandır yaşanan ancak bir türlü ele alınıp kararlı davranılmayan konuları size tekrar hatırlatabilir. Üzerinde uzun uzun düşünerek, doğru bir tespitte bulunmanız mümkündür. Yatırım düşünüyorsanız neye yönelmelisiniz, evinizde sorun varsa, bunu nasıl halledebilirsiniz, paranızı nasıl kullanmalısınız, verimli bir şekilde hayatınızı nasıl yönlendirebilirsiniz gibi soruları, ister güvendiğiniz kişilerle konuşarak ister kendi başınıza ciddi olarak bugün ele alabilirsiniz. Böylece Mart ortasında olumlu, aktif şekilde yeniye yer açmış olursunuz.