Arama

Astroloji - Fallar - Başak - Tek Mesaj #1247

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2013       Mesaj #1247
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
15 ŞUBAT 2013 BAŞAK BURÇ YORUMU

(23 Ağustos - 22 Eylül) basak

Gezegeni : Merkür
Grup
: Toprak
Uğurlu Rengi
: Sarı, yeşil
Uğurlu Sayısı
: 6
Uğurlu Taş
: Koyu zafir
Uğurlu Gün
: Çarşamba

Sevgili Başaklar Cuma günümüz, saat 05:35-12:07 arasında Ay-Boşluk etkisi altında geçecektir. Çıkarlarımız söz konusuysa tabii ki dikkatli olacağız. Öyle aklımıza geldiği gibi gideyim bir kredi çekeyim, birinden borç alayım demeyeceğiz. Hesabımızı iyi yapacağız. Eğer birileri kendini düşünüyorsa ve bizim de o kişiyle bir alışverişimiz varsa, biz de kendimiz açısından duruma bir bakacağız.

Saat 12:07 sonrası Boğa burcunda ilerleyecek Ay, güven olgusunu öne çıkaracak. Kazanmak, kazandığımızı sağlama almak, garantide olmak isteyeceğiz. Zaten bu saat itibariyle oluşan etkiler altında güven duygumuz yükseleceğinden eskilerin deyimiyle sağlam ata oynamamız gerektiğini bileceğiz. Huzurumuzu önemseyeceğiz. Bastığımız yeri bileceğiz.

Saat 17:12 Ay-Neptün olumlu görünümü, hayallerinize uygun bir ilişki yaşama arzunuzu yükseltir. Eğer mutlu bir beraberliğiniz varsa, bunu hem maddi hem de manevi anlamda sağlamlaştırmak istersiniz. Eğer sorunlarınız varsa bu saatlerde konuşarak, birbirinize ılımlı bir şekilde yanaşarak, karşı taraftan beklemek yerine, biz bir adım atarak huzuru sağlayabiliriz. Eğer hayatımızda kimse yoksa, kendiniz adına güzel bir dilekte bulunarak, yüreğinizi sevgiye açık tutarak, böyle bir kişinin yaşamınıza dahil olacağını düşleyebilirsiniz. Neptün ile Ayın olumlu görünüm yaptığı her ayın belli günlerinde daima rahatlarız. İşte bu görünüm yine böyle bir günün işaretçisi olarak faydalıdır.

Saat 20:17 Mars-Pluto olumlu etkileşimi, zayıf olduğunuz, bir türlü karar veremediğiniz, kafanızın içinde yerli yerine oturtmakta zorlandığınız meseleleri gerçekçi bir şekilde ele almanızda, uzun vadeli olmayanı tespit etmenizde yardımcıdır. Aşk kısa süreli bir titreşimdir. İnsan aşık olduğunu sanır ve ilişkiyi ciddiyete dönüştürmek ister. İşte şimdi, ilişkinizi şöyle iyice bir gözden geçiriniz. Bunu yaparken, ne fazla iyi niyetli ne de çok baskıcı olmayınız. Olana bakınız. Diyelim ki, bu ilişkiden kurtulmak istiyorsunuz. Bu görünüm, iradenizi güçlendirerek size ne yapmanız gerektiğini söyleyecektir. Şunu unutmayınız ki, hangi kounda olursa olsun eğer güven, sadakat, tutarlılık, denge ve kalıcılık yoksa, baş ağrıtır ve ağrıtmaya devam eder. Siz de buna göre bugün iyice bir gözlemde bulununuz. Aksaklıkları veya olumlu olanları tespit ediniz.
Kaynak