Arama

Astroloji - Fallar - Yengeç; - Tek Mesaj #1257

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2013       Mesaj #1257
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
15 ŞUBAT 2013 YENGEÇ BURÇ YORUMU

(22 Haziran - 22 Temmuz) yengec

Gezegeni
: Ay
Grup : Su
Uğurlu Rengi
: Beyaz, gümüş
Uğurlu Sayısı
: 2
Uğurlu Taş
: Yakut, aytaşı
Uğurlu Gün
: Pazartesi

Sevgili Yengeçler saat 05:35-12:07 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Sizi bunaltan, tedirgin eden konularda yanlış veya acil kararlar vermemek, düşünmek yararlı olur. Yarım kalan işlerin tamamlanması yönünde destekleyicidir. Kendi içinde daima güven olgusuna ihtiyaç duyan Yengeçler, boşluk etkisi altında bir durum hakkında karar vermeden önce düşünmelidirler. Sizi sinirlendiren veya yoran meseleler hakkında öğle sonrası bir daha düşünelim. Eminim ki, daha farklı açıdan ele alarak rahatlayabilirsiniz.

Saat 12:07 sonrası Boğa burcunda ilerleyecek Ay etkisi altında, kişi kim olursa olsun, onun ne kadar sağlam ve güvenilir olduğunu anlamak, bilmek isteriz. Eğer bundan eminsek o zaman yüreğimizin içine alır, sevgiyle onu sarmayabiliriz. Ancak tam tersi durumda belli bir mesafeyi korumaya özen gösterebiliriz. Zorlukla oluşturduğumuz değerleri koruma altına alırız. Kendine saygısı olan insanlarla temas etmeye gayret ederiz.

Saat 17:12 Ay-Neptün olumlu görünümü, hayatın anlamını çözebilmek için dini, mistik öğretilere ilgi duymamızı sağlar. Sevdiklerimizi bağrımıza basmak isteriz. Maneviyatımız güçlenir. Zorlukları kendimize inanarak, yaratıcı düşünerek aşabiliriz. Romantik hislerimizin yanı sıra kazanma arzumuz, başarılı olma isteğimiz de bir o kadar yoğunlaşır.

Saat 20:17 Mars-Pluto olumlu etkileşimi, ilişkinizle alakalı konulara gerçekçi, aklı başında yanaşarak, kafanızdaki soru işaretlerini cevaplandırmanızda yardımcıdır. Bir yandan hayallerini gerçeğe dönüştürmek için mücadele verirken diğer taraftan tutarsız ve üzerinizde baskı oluşturan bir ilişkide huzur bulmanız pek kolay olmaz. İşte bu görünüm, güçlü bir ilişkinin nasıl olması veya nasıl seçimlerde bulunulması gerektiğini size hatırlatır. Sağlam olmayanı, pürüz çıkaranı, verimsiz ilerleyeni saptamanızda destekçinizdir. Karşınıza çıkan kişiyi uzun vadeli olacak şekilde incelemenizde yardımcıdır. Burada önemli olan, alışkanlıklarınızın veya iyi niyetinizin kurbanı olmadan doğru kişiyi ve doğru yönü tayin edebilmektir. Ancak böylece sorun yaşamamış, doğru tercihte bulunmuş oluruz.