Arama

Astroloji - Fallar - Yay - Tek Mesaj #1263

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013       Mesaj #1263
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
16 ŞUBAT 2013 YAY BURÇ YORUMU

(22 Kasım - 21 Aralık ) yay

Gezegeni : Jüpiter
Grup
: Ateş
Uğurlu Rengi : Mor
Uğurlu Sayısı : 5
Uğurlu Taş : Turkuaz
Uğurlu Gün : Perşembe

Sevgili Yaylar Ay-Boğa burcu etkinliği altında cumartesi günümüz başlıyor. Saat 04:58 Ay-Chiron, saat 09:20 Ay-Pluto ve saat 10:13 Ay-Mars olumlu görünümleri, huzur, emniyet ve güven olgularını başımızın tacı yapıyor. Mantığınızı daha fazla ön planda tutarak, şikayetçi olduğunuz konular üzerinde düşünebilirsiniz. Bir çok deneyimlerden geçtiniz. Son yıllarda çalışma hayatınızdan ilişkilerinize kadar her alanda kendinizi toparlama yönünde uğraş vermektesiniz. Günlük enerjileriniz, yine sağlamlığı öne alarak düşünmeniz yönünde etkiliyor.

Saat 18:14 Mars-Satürn olumlu görünümü, sizi kaygılandıran, rahatsız eden kişi ve durumlara karşı gerçekçi olmanız gerektiğini hatırlattığı için gayet faydalıdır. Hem şikayet edip hem verici olursak bir de sonumuzu düşünmezsek, bu sorunların bitmesi kolay olmaz. Temkinli olmayı bilmemiz lazım. Bazen aşırı fedakarlık veya fazla rahatlık nasıl yanlışsa, sürekli endişe, her şeyi kafama takmak da aynı şekilde yanlış olur. Ayarını dozunu iyi bilelim. Derinlikli düşünelim, risk almayalım, önümüze ardımıza iyi bakalım.

Not: Merkür Geri hareket tarihinin bir hafta öncesi ve geri hareketin bitiş tarihinin bir hafta sonrası Gölgeli günlerdir. En az geri hareket dönemi kadar dikkate alınması gerekir. Etki süresi dahilindedir. Gölgeli günlerin başlangıcı 16 Şubat, bitişi 24 Mart tarihidir. Bugün fırsat bulduğunuzda Şubat aylık yorumunuzdaki Merkür-Balık burcu geri hareket bölümünü mutlaka gözden geçiriniz.