Arama

Astroloji - Fallar - Başak - Tek Mesaj #1248

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013       Mesaj #1248
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
16 ŞUBAT 2013 BAŞAK BURÇ YORUMU

(23 Ağustos - 22 Eylül) basak

Gezegeni : Merkür
Grup : Toprak
Uğurlu Rengi
: Sarı, yeşil
Uğurlu Sayısı : 6
Uğurlu Taş : Koyu zafir
Uğurlu Gün : Çarşamba

Sevgili Başaklar Cumartesi günümüz olumlu görünümler altında başlıyor. Boğa burcunda ilerleyen Ay, saat 04:58 Chiron, saat 09:20 Pluto saat 10:13 Mars ile olumlu görünüm yapacak. Bu enerjiler, sizin başkaları tarafından saygı ve sevgi görmenizi sağlayıcıdır. Kendinizin farkına varmanız ve neler yapmanız gerektiğini bilerek eylemlerde bulunmanız kolay olabilir. Kişisel görünümünüze son derece önem verebilir, üstünüze giydiğiniz her şeyi itinayla seçebilirsiniz. Birileriyle buluştuğunuzda veya görüştüğünüz insanların sizin ağzınızdan çıkan her sözü dikkatle dinlediklerini fark edebilirsiniz.


Saat 18:14 Mars-Satürn olumlu görünümü, ilişkimizle alakalı konularda, evliliğimiz veya iş ortaklığımızla ilgili konularda, çevresel ilişkilerde, kendinizi yetenekli olduğunuz bir alanda geliştirme anlamında etkili olup, bu konuları önemsemenizi sağlayıcıdır. Bu görünüm, ister istemez bir takım kişilerle olan ilişkinizin bağlayıcı ve sorumluluk içerici olduğunu gösterir. Bu bazen bir iş ortağıdır, bazen partnerinizdir bazen de hayatın bizzat kendisidir. Görünüm her ne kadar olumlu dursa da, bize düşen bu meseleler üzerinde akıllı hareket etmeyi, kararlarımızı gözden geçirmeyi bilmektir. Ne fazla bağımlılık içinde gerçekleri göz ardı ederek ne de sürekli endişeyle kendimize yüklenerek ilerleyemeyiz. Biz gerçekçi olacağız, ona göre durumumuzu gözden geçireceğiz.

Not: Merkür Geri hareket tarihinin bir hafta öncesi ve geri hareketin bitiş tarihinin bir hafta sonrası Gölgeli günlerdir. En az geri hareket dönemi kadar dikkate alınması gerekir. Etki süresi dahilindedir. Gölgeli günlerin başlangıcı 16 Şubat, bitişi 24 Mart tarihidir. Bugün fırsat bulduğunuzda Şubat aylık yorumunuzdaki Merkür-Balık burcu geri hareket bölümünü mutlaka gözden geçiriniz.