Arama

Astroloji - Fallar - Aslan - Tek Mesaj #1256

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013       Mesaj #1256
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
16 ŞUBAT 2013 ASLAN BURÇ YORUMU

(23 Temmuz - 22 Ağustos) arslan

Gezegeni : Güneş
Grup
: Ateş
Uğurlu Rengi : Sarı, turuncu
Uğurlu Sayısı : 1,4
Uğurlu Taş
: Sarı zafir, pırlanta
Uğurlu Gün : Pazar

Sevgili Aslanlar Cumartesi günümüz, Boğa burcunda ilerleyen Ay'ın, saat 04:58 Chiron, saat 09:20 Pluto ve saat 10:13 de, Mars ile yapacağı olumlu etkileşimler altında başlıyor. Bu görünümler sayesinde, özel hayatınızla ilgili konular üzerinde düşünme gereği duyabilirsiniz. Eğer hayat, umduğunuz gibi geçmiyorsa, hala bir şeyleri kafanızın içinde tam olarak oturtamıyorsanız Ay-Boğa geçişleri ciddi anlamda düşünmenizi sağlayıcıdır.

Saat 18:14 Mars-Satürn olumlu görünümü, astrolojik açıdan her ne kadar olumlu bir enerji akışı olsa da, ben bu konuda biraz dikkatli olmamızdan yanayım. Sözgelimi finansal kararlarımızı verirken, ailevi meseleler, ilişkimiz ve sağlığımızı ilgilendiren konularda bilinçli davranalım. Yuvamız sınırları içinde bir problem veya yapmayı düşündüğümüz bir girişim varsa, her şeyi detaylıca gözden geçirelim. Geleceğimizi içeren, hayatımızda önem teşkil eden bir kararı aceleye getirmek ne kadar yanlışsa fazla rahat davranmak da o kadar yanlış olur. Mantıklı olmak, sorumluluk bilinci içinde hareket etmek iyi olacaktır.

Not: Merkür Geri hareket tarihinin bir hafta öncesi ve geri hareketin bitiş tarihinin bir hafta sonrası Gölgeli günlerdir. En az geri hareket dönemi kadar dikkate alınması gerekir. Etki süresi dahilindedir. Gölgeli günlerin başlangıcı 16 Şubat, bitişi 24 Mart tarihidir. Bugün fırsat bulduğunuzda Şubat aylık yorumunuzdaki Merkür-Balık burcu geri hareket bölümünü mutlaka gözden geçiriniz.