Arama

Astroloji - Fallar - Balık - Tek Mesaj #1439

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013       Mesaj #1439
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
25 ŞUBAT 2013

12 Balik

Balık Burcu

Bugün tanışacağınız insanlar dan önemli iş teklifleri alabilirsiniz. Kendinizi geliştirebileceğiniz sizi bir adım öteye taşıyacak her teklifi değerlendirmeli kabul ederek ilerlemeye devam etmelisiniz. haksız ve katı eleştirilerle karşılaşabilirsiniz. Bugün dikkat etmeniz gereken durum ise; Eski iş arkadaşlarınız ya da yakın çevrenizde bulunan sözde dost arkadaşlarınızın iğneleyici moral bozmaya yönelik sözleri olmalı. Söylenenler asla sinirlerinizi bozmamalı aksine ne kadar doğru yolda olduğunuzun mesajı olmalı sizlere.. Bugün çok duyarlı ve duygusal davranırsanız üzülürsünüz. Bu durumdan Duygularınız incinirse kendinizi Özel yaşamınızda ise Romantik davranışlarınız karşı cinse çekici gözükür. Eş ya da sevgili ile uyum günüdür bugün. Kendinizi bulutların üstünde hisseder ve sevdiğiniz insana da aynı duyguları hissettirsiniz…
Günün Olumlaması: Zamanın akışı beni kendi gerçeğime içsel sesimin rehberliğine ulaştırır kendi benliğimi keşfederim. Yeteneklerimin bilincindeyim ruhsal zenginliğime yeteneklerime güveniyorum. Bilirim ki gün ve gece aydınlandığında yepyeni bir gökyüzü bütün berraklığıyla ruhumu aydınlatır.