Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
01:59, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Cumartesi, 13 Aralık 2025 - 01:59
Arama
MaviKaranlık Forum
Astroloji - Fallar - Oğlak
-
Tek Mesaj #1260
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
Kayıtlı Üye
25 ŞUBAT 2013
Oğlak Burcu
Gökyüzü kendinizi tepeden tırnağa yenilemeniz için destekliyor biraz gayret ve inanç enerjinizi yükseltecek, Bugüne kadar değiştirmekte zorluk çektiğiniz bir çok alışkanlığınızdan kolaylıkla uzaklaşmanızı sağlayabilecektir. Davranışlarınızda ki olumlu değişim yakın çevrenizde bazı insanların rahatsızlık duymasına itici davranışlar içinde bulunup sinirlerinizi bozmak için özel bir uğraş içinde olmalarına sebep olabilir. Aldırmayın ve iç sesinize kulak vererek ilerleyin. Özel yaşamınızda ise evli Oğlak’lar eşinize hoş bir süpriz yaparak kalbini fethedebilir ilişkinizi daha keyifli bir hale getirebilirsiniz. Bekar Oğlak’lar ise kalbinizi hızla çarptıran o özel insanla tekrar görüşmek için bir adım atın. Biraz cesaret size pek çok şey kazandırabilir.
Günün Olumlaması: Tüm güzel, aydınlık ve hayırlı düşüncelerimle zihnimi dinlendiriyor, dünyanın endişe ve kaygılarından uzaklaşıyorum. Gökyüzünün derin mavisinin huzurunu tüm benliğimde hissediyor, güneşin ışığıyla aydınlanıyorum. Egomu, öfkemi, hırsımı ve inatçılığımı; benliğimden ve ruhumdan sevgi ve kararlılıkla uzaklaştırıyorum.
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Kapat
Saat: 01:59
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen
tıklayınız
.