Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
07:37, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Pazar, 29 Mart 2026 - 07:38
Arama
MaviKaranlık Forum
Astroloji - Fallar - Akrep
-
Tek Mesaj #1266
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
4 Mart 2013
Kayıtlı Üye
4 MART 2013 AKREP BURCU
Akrepler - Yenilenme zamanı: Sabrınızı ve dayanıklılığınızı zorlayan olaylar geride kalıyor. 18 Şubat saat 19.02- 8 Temmuz saat 08.12 tarihleri arasında Akrep burcunda gerileyecek Satürn dönemi… Beni neler bekliyor derseniz?
Nasıl yaşıyoruz, sevgili seçerken neleri kıstas almaktayız, hayatın güzelliklerinin tadına varma yöntemlerimiz ne? Yaratıcı yeteneklerimizi ortaya koyuyor muyuz, en azından ailemize zaman ayırıyor muyuz? Bir türlü başlayamadığınız veya cesaret edemediğiniz, uzun süredir askıda bıraktığınız işlerinizi bir İş planı çerçevesi İçinde pratiğe dökün. Adım adım detayları göz ardı etmeden gerçekleştirmeye çalışın.
Kariyer gezegeniniz bu dönemde size tüm iyi niyetiyle eşlik edecek ve para kazanmanıza yardım edecek. İşlerinizde pratik konumlandırma sırasında abartıdan hoşlanmadığınız için, sessizce işinizi yapacak ve rahatsız edilmek istemeyeceksiniz. Sağlık sorununuz görünmemesine rağmen; yaşadığınız yoğun duygular yüzünden strese bağlı tansiyon sorunları yaşayabilirsiniz.
Satürn geri hareketinin bir yüzleşme süreci olduğunu unutmadan hareket etmeli, gerçekçi olmalısınız.. Her anlamda ve alanda, kendinizi yenilemeniz gereken önemli ve yorucu bir 2,5 yıllık süreçtesiniz. Zayıf halkaların kopuşu, yeni kulvarlar, yeni bağlantılar (iş, kişi veya yerleşim, evlilik vb bazında) ya da yeni kişiler sizi bekliyor!
Kişisel yaşamınız karmaşalarla dolu, para ve ilişkilerinizi idare edebilmekte zorlanıyor olabilirsiniz. Olayların imkânlar dâhilinde ya çok kötü ya da çok iyi gittiğini gözlemleyebilirsiniz. Merak etmeyin Satürn hep uç noktalarda etkin olur. Yazdıklarım büyük kayıplar anlamına gelmiyor bazı hareketleri olgun bir şekilde karşılayacaksınız.
İlişkilerinizde tadı kalacak bir yaklaşım söz konusu. Görüşeceğiniz veya işbirliği İçinde olacağınız kişilerin güçlü ve kariyer sahibi olmasına özen göstereceksiniz. Sevgili Akrep, umarım her şey istediğiniz şekilde gelişir.
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Kapat
Saat: 07:38
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen
tıklayınız
.