Arama

Astroloji - Fallar - Başak - Tek Mesaj #1263

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
4 Mart 2013       Mesaj #1263
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
4 MART 2013 BAŞAK BURCU

thumbnailphp?filebasakburcu 741041724&ampsizearticle medium
Başaklar - Burcunuzda oluşan Dolunay, bu haftanızın çok iyi geçmesini sağlayacak. Uzun zamandır düşündüğünüz bir konu çözülecek. İkili çalışmaların zamanı geldi. Karşıt burcunuzda bulunan Güneş, ise yalnız kalmayacağınız bir döneme işaret ediyor. Bir ortaklık yapabilir, ikili girişimlerde bulunabilirsiniz. Risk altına girmeyiniz.

Çıkarlarınızın ve ilişkilerinizin farkında olarak amacınıza uygun şekilde ve ilerisini düşünerek hareket ediniz. Danışmanlardan, aracı kurumlardan yararlanma, onlardan öğrenme fırsatları da büyük. Haftanın ilk günleri kariyerinizde önemli ve olumlu adımlar atabilir, başarı kazanabilirsiniz. Çarşamba ve sonrası ise ödemelerinizi önceden organize etmenizde fayda var.

Ama bunun yanı sıra, eğer bir işinizin gelişmesi için hayaller kuruyorsanız, iyi haberler yolda. Birkaç haftadan beri üzerinize yerleşmiş olan miskinlik ve isteksizlik geride kalmaya başlayacak. Artık kendinizden emin olacaksınız. Parasal gelişmeleriniz de hız kazanacak. 11 Mart ve sonrası yeni bir işe başvurma, yeni bir projeye başlama, iş değiştirme gibi etkileriniz çok yüksek Güneş yılın bu zamanında burcunuzdan en uzak konumda yer alır ve enerjisi sizi değil karşınızdaki insanı destekler.

Özellikle burcun ilk günlerinde doğanlar. Mart ayı sonuna dek sürecek başka bir eğilim ise yeni girişimlerin sonuçsuz kalmasına neden olabilir. İmza atma, söz verme gibi bağlılık altına gireceğiniz durumları ertelemenizde fayda var. Aşk hayatınızda da farklılıklar olacak. Zorlu güzellik olmadığı gibi zorla mutluluk da olmuyor. Hayatınızda biri yoksa aşk kapınızı aralık bırakmanızda fayda var. Ayrıca çocuk sahibi olmayı düşünenler bu zamanı değerlendirebilirler. Yer değiştirme, tadilat, gayrimenkul alım-satım konuları ön plana çıkacak.