Arama

Astroloji - Fallar - Yengeç; - Tek Mesaj #1273

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
4 Mart 2013       Mesaj #1273
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
4 MART 2013 YENGEÇ BURCU

thumbnailphp?fileyengecburcu 937717488&ampsizearticle medium
Yengeçler - Balık zamanı geldi. İş hayatınızda oldukça yükselecek birçok sürpriz teklif alacaksınız Bir ay boyunca yurt dışı ve yabancılarla bağlantılı konulara zaman ayırabilir, kişisel gelişiminize yatırım yapabilirsiniz.

Medyada yer almanız ve tanıtım işlerinizin olumlu yönde ilerlemesi de olasılıklar dâhilinde görünüyor Yurtdışı bağlantılarınız artıyor!. Hayati anlaşmalar yapabilirsiniz. Maddi olarak harika gelişmeler sizi bekliyor. Önemli imzalar atabilirsiniz. Fikirlerinizle, yazılarınızla yöneticilerinizin dikkatini çekebilirsiniz.

Bu haftaya gelince, ilk günler sakin kalmak, hatta mümkünse yalnız çalışmak için çok uygun. Kendi kendinize kalıp raporların üzerinden sakince gidebilirsiniz. Çarşamba ve sonrası ise hayatınız bir anda hareketlenecek. Sürpriz iş teklifleri gelebilir, geçmişte yaptığınız başvurulardan geri dönüşler alabilirsiniz. Bankacılık, yayıncılık, pazarlama gibi alanlardan iş teklifleri alabilirsiniz. Tanıtım yapmak için oldukça uygun bir dönem.

Daha çok yaratıcılık, sanatla ilintili konular sizlere çok daha fazla iyi gelecektir. Organizasyonlara katılabilir, çok daha aktif ve sosyal olabilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerde bir değişim meydana gelmeye başlayabilir yavaş yavaş yeni gruplar içine girebilir, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz..

Taşınma, tadilat, gayrimenkul alım-satım konuları ön plana çıkacak. . Bu gözle bakıldığında haritanızın tamamı mutluluk peşindeki çabayı, anlatıyor sevgili yengeç.. Sabırsızlık da bir o kadar fazla. Aşkta veya hangi konuda olursa olsun, çıkarlarınıza uymayan bir durum söz konusu olursa, çabucak kesip atabilirsiniz. Özellikle güç çekişmelerine dikkat edin